Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Инфо за сняма на лизинг

stenly

Recommended Posts

Интересува ме замяна на Fabia 1 Edition 100 с Octavia II L&K. Някой от вас заменял ли е колата с друга при лизингова схема? Има ли нещо по-специално, което трябва да знам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам ЕТ ти оценява старата кола и ти дават новата. В зависимост от избраната схема може да ти се наложи да доплатиш за първоначалната вноска. Хубавото е при замяната на кола на лизинг към ЕТ с нова пак към ЕТ на лизинг, че не плащат нищо за прехвърлянето, защото тя си е тяхна собственост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам ЕТ ти оценява старата кола и ти дават новата. В зависимост от избраната схема може да ти се наложи да доплатиш за първоначалната вноска. Хубавото е при замяната на кола на лизинг към ЕТ с нова пак към ЕТ на лизинг, че не плащат нищо за прехвърлянето, защото тя си е тяхна собственост.

Не си много наясно се вижда.Те не ти оценяват колата,а предлагат приблизителна цена с която ти можеш да не се съгласиш.При което колата почва да виси в техния склад,като те уж я продават.Не мисли че на тях много им дреме.Твоята кола ,която е поръчана не е обвързана с продажбата на старата.Никой не ти изкупува колата и не ти приспада сумата.Когато колата се продаде ти си доплащаш старите вноски и след тва започваш начисто с новата схема за новата кола.Не съм го правил този трик,но не се изисква много логика за да стигнеш до тези заключения ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Return, ти сигурен ли си в това, за което пишеш :?:

А ти как мислиш че ще се развият нещата.Хората са го написали-откупуват тия при занижена цена веднага/вариант който не те устрйва предполагам/,или виси в техния склад и ти взимат 5% след като колата се е продала след 2-3 месеца,заради непукизма на дилърите/разбираемо-ти все ще им кихнещ своите 5%/.Стенли,ти си модератор и с вид на разумен мъж.Странно как искаш да оставиш нещата да ти се движат от 3-ти лица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам и никога не съм искал нещата ми да се движат от трети лица :) Просто питам за малко инфо преди да съм отишъл в ЕТ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Процедура на обратно изкупуване:

автомобилът се предоставя за предварителен оглед и оценка от сервизен инженер на Еуратек ООД

прави се пазарна оценка на автомобила

тази стойност се приспада от цената на избрания нов автомобил и се формира сумата за доплащане от клиента

автомобилът, който се връща трябва да бъде лизингов (отдаден на лизинг от лизингово дружество на Еуратек ООД) или собственост Еуратек ООД

Задължителни условия:

автомобилът, предмет на обратно изкупуване, трябва да е бил закупен от Еуратек ООД

закупуване на нов автомобил Škoda от Еуратек ООД

За допълнителна информация относно обратното изкупуване на автомобили Škoda, моля свържете се с нашите дилъри на телефони: 02/936 07 38, 813 700, 953 17 51

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.