Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Фелиция табло и подкалници

LUCKY

Recommended Posts

Моля за информация - как се разглабя таблото на Фелата (имам изгорели крушки на оборотомера и на врътките на парното). Има ли Фелата подкалници или как сте решили проблема при мокър път да не хвърлят гумите кална вода между предните фарове и бронята?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има няколко болтчета - под капачето на врътката между решетките на духалките, под капачетата в края на редичките с бутоните отляво и отдясно и под капачето на леглото за борд комп. отляво. Самото приборно табло се държи на пластмасови щифтове и с метални скоби - като го отвориш ще видиш как са захванати, трудно е за обяснение. Виж в раздела за литература може би има нагледно описание :idea:

успех!

За подкалници - не съм виждал у нас да се продават за Фелиция, иначе сигурно щях да съм си сложил ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето тук на страница 36 и нататъка има схеми за разглобяване на таблото на Фелата, а по-натам има и схеме коя крушка за какво е. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеци по-късно...

Използвам темата, за да не пускам нова.

Има ли Фелата подкалници или как сте решили проблема при мокър път да не хвърлят гумите кална вода между предните фарове и бронята?

За подкалници - не съм виждал у нас да се продават за Фелиция, иначе сигурно щях да съм си сложил

Фелата има подкалници ! Да има и аз вече съм щастлив собственик / или по-точно Фелката ми/ на комплект такива- предни и задни .

Точно бях решил да си поръчвам и се оказа, че в един от магазините във Варна имало един комплект....

005973350.jpg

005973352.jpg

005973355.jpg

005973358.jpg

005973359.jpg

005973367.jpg

За сега успях да и монтирам само предните. Направи ми много добро впечатление, че колата си има подготовка за поставянето на предните подкалници :) / говоря за `98 г. нова маска - ако това има значение де :roll: /

За задните сякаш няма подготовка, но това няма да ме откаже да ги сложа и тях, като там ме притеснява, че ще трябва да се дупчи някоя и друга дупка :|

Сега смятам да си поръчам комплект и за sivEk -естелката ми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ивак, има подготовка само за предните, защото заводско се предлагат само предни подкалници! ;)

Иначе са добър вариант да си спасиш предните калници :mrgreen: ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОЛКО СТРУВАТ!ИЗКАМ И АЗ ДА СЛОЖА НА ФЕЛКА ЩОТО ФАРОВЕТЕ МИСЕ МОКРЯТ !

Аз ги взех от магазина за 65лв. , но беше само 1 комплект . Мисля че с поръчка ще ти излязат пак някъде там :roll: Ако те интересуват се обърни към колегата rgc - той вече ще провери и ще ти пише как и за колко ще ти ги доставят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОЛКО СТРУВАТ!ИЗКАМ И АЗ ДА СЛОЖА НА ФЕЛКА ЩОТО ФАРОВЕТЕ МИСЕ МОКРЯТ !

Първо ми дай координати от кой град си .

Кори к-т има в наличност в Казанлък и София ( Сточна гара)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.