Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Tоя дето е "одраскал" Pepek II

rsk

Recommended Posts

Ставам тая сутрин в що - годе добро настроение, слизам долу, свалям калъфа на Papek II (щот е измит и на преглед ще ходи...) и виждам, че задната, дясна врата вече не е такава каквато си беше:

005206246-big.jpg

005206247-big.jpg

005206248-big.jpg

Айде майната му да речем (вече ми поотминава, но преди час от ноздрите ми излизаше пара, очите ми бяха червени... :smt034 ), ще си купя нова врата, ще я си боядисам, ама ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИМ ДАВАТ КНИЖКИ НА ВСИЧКИ ТИЯ ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КОЕ Е ЛЯВО И КОЕ ДЯСНО, ЗАЩО НЕ ГИ ВОДЯТ НА ПОЛИГОН МАМКА МУ...

Следващото нещо, което най - тържествено обещам, че ще направя е да си купя един барутник за 2000, който няма да е Skoda и няма да ме е_е къде го спирам, и кой го е одрал, в коя дупка съм го натресъл, къде пак са копали, къде му е избила ръжда... А Papek - в гаража!

Съжалявам мили хора, няма да гледате вече толкова често как Papek грациозно прави задръстване, защото не обичам да го "режа" и защо си го гарам бавно, че много дупки има по варненските улици и много тъпаци, които не трябва да имат шофьорски книжки, защото НЕ МОГАТ ДА КАРАТ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добро решение, дори и за по-малък град. При ежедневна употреба, особено в София просто нама начин да не те нацели някой, дори самият да се нацелиш нейде по тия дупки и тесни задръстени сокаци. Преди седмица една лелка пак ми забърса предната броня на фелата и парче от чисто новия мигач замина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черен списък

От кои майстори / сервизи не сте доволни и защо.

и така ще минеш на преглед не се притесняваи а и както виждам има вече тънък слои кит по вратата, нищо не пречи да стане и по дебел

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

както виждам има вече тънък слои кит по вратата, нищо не пречи да стане и по дебел

това е шприц

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е шприц

:smt017 шприц е, веднъж е пребоядисван, скоро май пак ще му се случи... аз и без друго съм приготвил нови предни калници и маска... много се чудя дали и веждите на задните да сменя, но може би ще реша, когато се събори боята. то за кърпене, че има - има, но въпроса е колко и дали си струва да се реже толкова много...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малеее, Роска много грозна картинка.На мен ми прилича като одарено с мотика. Зеленка преди две години беше същата та даже и повече.Всичко се прави ама защо да е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееееее... Направо гадно ми стана! Напълно ти влизам в положението, Роска и знам, какво ти е. И аз като теб една сутрин се събудих и намерих старата количка...блъсната... Много паплач почна да сяда зад волана - не знам дали ще има оправия...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси ужаса. Представям си кка се чустваш Роска, аз бих откачил, а колицата е толкова лачена... ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.