Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Брони и джанти

m.5kov

Recommended Posts

Здравейте!

Приемам съвети относно това какъв цвят брони и джанти ще отиват на тъмно синята ми 120ка. Ако може и малко снимков материал да добавите ще съм благодарен :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на тъмна кола хромът изпъква добре, ако са пласмасови броните може и в цвета на купето

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи шкодака е 81ва година с метални черни брони, но проблема е в това че те не се забелязват на тъмно. Ако може да ми препоръчате някакъв по ярък цвят за да могадапостигна "Уоу" ефекта :lol::lol: Снимки все още нямам. Вчера се опитах данаправя но слънцето блестеше точно върху нея и нестана нищо но при първа възможност ще кача.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най - добре хром, наистина, но такива вече май няма...

пробвай с бели брони и бели джанти, или още по - добре - сив металик, но малко по - тъмен. направи и джантите такива. а ко наистина търсиш ефекта "УАУ" - оранжеви или зелени :idea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да ги боядисвам сиви защото по принцип този цвят не ме интригува особено , но засега съм се спрял на някакво по светло зелено. :D И когато я оцветя наистина обещавам да кача снимки :oops:

:roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново!

Доста се позамислих и най накрая реших да заменя жълтото с сиво :D

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228654

Обръщам внимание на клубния стикер който наскоро ми беше пратен (за което благодаря мноого) и на CD mp3 плеъра с който ме подпомогна баща ми :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.