Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Задната лампичка в купето... пада !!!

adrian_m

Recommended Posts

Отдавна не съм пускал нова тема за пролеми с колата, в началото имаше повече но вече като че ли отшумяха. Но ет че дойде ред на нещо много неприятно. Както повечето от вас знаят на Октавия 2 не знам дали при всички е така но на Елеганса има лампичка и за седящите отзад. Само че от известно време насам при всяко по силно друсване цялата конструкция пада от тавана и остават да висят кабелите. Да не ви казвам какво учудване предизвика това сред возещите се отзад както си седят и изведнъж това чудо започва да виси пред лицата им. За съжаление през деня ме няма а вечер и тъмно да огледам добре дали има нещо счупено.

На някой от вас случвало ли ме се е подобно нещо... и ако не видя нищо обезпокоитебно дайте съвет с какво да го захвана или залепя така че да не пада при всяко друсване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се е случвало , приятелю, но още утре ще огледам и ще ти кажа слабото място на плафонерата! Най-вероятно има зъбче (ПЛАСТМАСОВО) на което се разчита . Понякога е достатъчно да се подкриви малко в Противовес. Утре ще ти пиша.

мисля , че това е малък проблем... :) , дори никакъв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля , че това е малък проблем... :) , дори никакъв

Бих допълнил и доста глупав... и все пак и изнервящ, след всяка дупка трябва да се обръщам, протагям и да го натискам пак нагоре за да не скъса някой кабел в крайна сметка. Със сигурност е зъбче, защото чувам нещо като щракване и ако нещо се е изкривило сигурно ще е трудна смяната по-скоро с нещо да го залепя направо... после как ще сменям крушката не знам ама дано да не изгаря докато колата е при мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей сега разгледах този плафон. От двете тесни страни на стъкълцето има по едно зъбче . Тези зъбчета държат стъклото към основата му ( за сменяване на крушка). Самата плафониера е закрепена към меката част на тавана . Обаче в това студено време при тия надървени пластмаси нещо не ми стига усилие да откопчая. Дано към обед колата да се напече... :) и да отпусне .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.