Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Представяне на Skoda Roomster в предаването МотоАвангард

kalata

Recommended Posts

Привет.

за тези, които не са гледали предаването помествам линк с възможност за сваляне на конкретния епизод:

http://www.motoavangard.com/?p=323

Много ме радва тоя Аспарух с веселия начин, по който представя всеки автомобил. Приятно гледане.

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво те радва този Аспарух, но мен ме дразни невероятно много. Можи би щях да го преглътна ако не беше направил изцепката за "ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКАТА ГОДОСТ". Позиционирането на Чехия в източна Европа е нещо, което не мога да приема като човек, който се е занимавал не малко с география. Това, че е била комунистическа държава НЕ я прави "източноевропейска". В източна Европа може да сме ние и мамалигите, Чехия е в сърцето на Европа. Всеки, който е ходил поне веднъж там или е виждал карта в живота си или е завършил 1-ви клас го знае! Иначе е добре автомобилните предавания да обръщат повече внимание на марката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето е добро...като наистина изключим "Източноевропейската гордост". :mrgreen: И за лошата пластмаса в долната част на таблото съм съгласен, за жалост. А самия Аспарух, милия, разбира толкова от автомобили, колкото всички ние тук от мозъчна хирургия :? .Освен това начина му на говорене е изключително дразнещ за мен, с тази нотка на сарказъм, ако може така да се определи :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това предаване като го видя и веднага сменям канала. Тоя дето го води е най-големия смешник просто - толко глупости приказва, че се чудя кой му дава да тества коли. Изобщо избягвам да гледам предавания за коли, защото ти водят супер дебили и се дразня. Същото е и със списанията - глупости на килограм има вътре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако бях го гледал тоя тапанар по-рано сигурно нямаше да си купя румстър и щях да сбаркам.да не забравяме все пак да му честитим празника днес :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитвайки се да бъда напълно обективен, мога да кажа, че представянето на Румстъра в предаването на мосю Минчев не е никак лошо (ако не броим няколкото "източноевропейски" и други подобни изцепки, разбира се :mrgreen: ). Похвалите и критиките му към автомобила звучат смислено и аргументирано, в голямата си част са верни. С което не се опитвам да кажа каквото и да е в полза на Аспарух, тъй като ненаподобимото му самодоволно-дебилно излъчване е факт, който няма как да не ме дразни smile150 - Аспарух си е такъв, какъвто е, но с оглед на помията, която се лее от родните телевизии, наричана поради неясни за мен причини "автомобилни предавания", "Мотоавангард" е нещо съвсем гледаемо, поне според мен. Сравнително грамотно предаване с като за България относително обективни оценки на автомобилите, при това снимано по много приличен начин. А излъчването и начинът на изразяване на този мръщил са си дразнещ фактор, тук не споря :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.