Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

въпрос за таблото на 130

Slavimaster

Recommended Posts

хау 8)

та от доста време сам се снабдил с 130 ково табло но сега вече почва тапицерията и се оказа че таблото се нужда е от пълно въстановяване щото на места е протрито на места е напукано и така. въпроса ми е следния харесам си кожата с която ще го обличам но бях изненадан от реакциятана тапицера ми вика нямало да стане мога ти зема парите и да го напрая ама вика че след два месеца щяло да се нагърчи кожата заради самата основа на таблото мисля че нещо като неопрен и отгоре е минато с преса за да се получат фигурките. та накра стигнахме до решение да го направи нали но ако случайно има някакво лепипо което да хваща за основата на таблото кожата споделе те чета из други форуми за някакво неопреново лепило но нз дали ще залепи кожата за самото табло. или някакво покртие ли да се сложи и тогава тапицерията.

а това е забранения линк http://skoda-virt.cz/cz/fotogalerie/sho ... 80&foto=38

мноого яко сее получило но с какво е лепено

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже говориш за неупреново лепило незнам за твоята цел дали ще стане и дали ще ти помогна, но....

Понеже работя в магазин където се продават сърфове и всякакви водни спортове има неупренови лепила, защото костюмите който се слагат като е по студено са неупренови. Остава въпроса дали онзи неупрен са същия матерял и дали лепилото за поправката му ще ти свърши работа на теб. При желание и ако прецениш че е същото мога да се разходя по специализираните магазини в сф(то те са 5 на брой) и да ти кажа на каква карка какви разфасофки на каквицени се продават

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по старите табла се правеха от полистирол които почти ништо незалепва за него :? естествено че има грунт и за него попитаи в магазин за авто бои за грунд за пласмаси има и спреи от там нататак

с лепило хенкел момент ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по старите табла се правеха от полистирол които почти ништо незалепва за него :? естествено че има грунт и за него попитаи в магазин за авто бои за грунд за пласмаси има и спреи от там нататак

с лепило хенкел момент ;)

Идеята може би е добра, само че 130-ковите табла не са като обикновените - покритието им е съвсем друго , като гумирана стои повърхността и в тази насока трябва да се намери лепило или грунд или там каквото и да е , което да успее да се свърже подходящо с повърхността ...

Иначе идеята на колегата за обличане на таблото с кожа е :smt017 Честно казано и мен ме блазни този вариант , моето 130-ково табло не е чак толкова зле, обаче някой от предишните му собственици го е пръскал с някакъв спрей :idea: който с годините е упадал на 90% и тези останалите 10% много ме изнервя почистването им ......

Стискам палци да се намери/ измисли добър вариант , че знае ли се като ми дойде времето за претапициране на салона и аз може да се възползвам от идеите за таблото / срещу там колкото бири е необходимо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: /

Поздрави и успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже говориш за неупреново лепило незнам за твоята цел дали ще стане и дали ще ти помогна, но....

Понеже работя в магазин където се продават сърфове и всякакви водни спортове има неупренови лепила, защото костюмите който се слагат като е по студено са неупренови. Остава въпроса дали онзи неупрен са същия матерял и дали лепилото за поправката му ще ти свърши работа на теб. При желание и ако прецениш че е същото мога да се разходя по специализираните магазини в сф(то те са 5 на брой) и да ти кажа на каква карка какви разфасофки на каквицени се продават

ако случайно имаш някаква част от 130 ково табло може да попиташ в магазина какво може да залепне за него защото не съм 100% сигурен че това е неопрен просто най на него ми мяза ама знам ли чехите дали не са си сътворили някаква сплав тяхна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

табло нямам както и представа точно за матееяла му. Знам че е по готино от 120ковото и друго нищо:( Ако идваме до Пловдив, предполагам ще се видим там и ще донеса едно парче неупрен, хем да го видиш хем да преценим до колко е еднакво с таблото ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мм да и така става ако не намера до тогава някакъв отговор на въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.