Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Нема лабаво - Румънец срещу Румяна

РусенскоВарено

Recommended Posts

Малко ми е кофти, че някой все още смята, че Дачия и Шкода могат да бъдат сравнявани, но........ай четете.

http://www.ams.bg/index.php?act=content&rec=2239

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи Шкода с Рено може да се сравнява а с Дачия дето е 100% Рено не може?Винаги са се сравнявали еднакви класове коли.

Как Дачия е 100% Рено? Да си виждал толкова ръбат кашон на който Рено да му сложат своята емблема? :mrgreen: Все едно да кажеш че Шкода е 100% WV :|

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих приел сравнение между Рено Кангу и Шкода Румстер, ама с тая катафалка Дачия Логан просто няма какво да се сравнява, тя си е уникат.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега виждам едно обективно мнение от страна на колегата Biohazard ;) . Напълно съм съгласен с него.

Като се абстрахирам, доколкото мога, от фанатизма ми на тема Шкода, просто няма начин как да не отбележа, че всъщност предназначението на Logan MCV и Roomster е едно и съжо - семейна или бизнес кола. Единственото предимство на Дачията са по-големите размери и цената, която идва, разбира се с "цената" на икономията, но няма как :mrgreen: .

Относно сравнението Канго-Румстер - еми доста зависи от гледната точка :roll: . Може би немците са счели, че не са от еднакъв клас, въпреки че, пътническата версия на рендето май не е много по-различна от Румстъра.

П.П. И все пак, доколкото прочетох по диагонал материала, Румстъра излиза победител 8) . Иначе ако има недоволни от материала, на следващата среща може да издърпате ушите на колегата The Freshmaker smile091 , нали той е редактор на въпросния сайт smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ще му ги дърпаме - виж още първото изречение: "Dacia Logan MCV 1.5 dCi..." und Skoda Roomster 1.4 TDI :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажа за канго че освен за носорога /от рекламата/ за друго не става този тип автомобил си беше чисто и просто едно дърво с прекалено много дефекти. А иначе дачия съм карал само една модификация мисля че беше некъв пикап. По зле и от реното много голяма кола никаква видимост и място в нея само за китайци, и то от дребните. Моите наблюдения са върху: шкода фабия 1,9 sdiр рено канго 1,9 d65 и дачия /не знам как се води/ 1,9 d65= Вие решавате кое е по добро, но аз ви казвам Шкода си е най доброто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз не виждам защо чак толко ви претеснява факта, че сесравнява Шкода с датчия. И двете са дъщерни фирми на големи компании в един ценови клас са и както тоя катафалка на датчия се сравнява с баничарката на Шкода то така обикновения Логан се сравняваше с Фабия.

Да сравняваш Шкода с рено ми звъчи като да сравняваш Датчия с VW. Според мен правилните сравнения са точно Шкода - датчия и VW - Рено

пп. преди да сте ме нападнали с камъни и дръве да ви кажа че мнението не ми се базира от опит, а от наблюдение. Нито в датчия съм се качвал нито в румстер

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи Шкода с Рено може да се сравнява а с Дачия дето е 100% Рено не може?Винаги са се сравнявали еднакви класове коли.

Как Дачия е 100% Рено? Да си виждал толкова ръбат кашон на който Рено да му сложат своята емблема? :mrgreen: Все едно да кажеш че Шкода е 100% WV :|

ГРЕШИШ

във франция продават рено логан и се чудят какво е тва чудо на дизайна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що издърпахме ушите на виновния за допуснатата грешка колега от сайта, уважаеми Кранкенщайн :mrgreen:

И само да се включа набързо - Skoda Roomster e доста особен нишов продукт, който, както добре знаете, е изграден на платформата на Fabia, тоест на малкия клас на Skoda. От такава гледна точка той може да бъде приет като конкурент както на компактни ванове (или "ваноподобни") като Renault Modus, Ford Fusion, Opel Meriva или Nissan Note, така и на по-просторни комбита от достъпните категории (какъвто именно е случая с Dacia Logan), а не на последно място и на пътническите варианти на "баничарки" като Renault Kangoo, Citroen Berlingo и VW Caddy например. П.П. След поставянето на думите "баничарка" и "Roomster" в едно изречение очаквам скоропостижна реакция от инициатора на дърпането на моите уши :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да сравняваш Шкода с рено ми звъчи като да сравняваш Датчия с VW. Според мен правилните сравнения са точно Шкода - датчия и VW - Рено

Ей това е най-доброто предложение.Всички тук харесваме Шкодата , но не трябва като талибани да отричате всичко , което конкуренцията направи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами всъщност емблемата не, но надпис Рено - има. Загледай някой ръбат кашон изотзад. (by Renault)

Не е препоръка за покупка :mrgreen:

П.С. А що се отнася до сравнение на Кади с Румстър - май са несравними. Най -малкото като размери. Всъщност едни колеги на Freshmaker сравняваха Кади, Партнер и незнайно защо Зафира(при положение, че има Комбо).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами всъщност емблемата не, но надпис Рено - има. Загледай някой ръбат кашон изотзад. (by Renault)

Не е препоръка за покупка :mrgreen:

П.С. А що се отнася до сравнение на Кади с Румстър - май са несравними. Най -малкото като размери. Всъщност едни колеги на Freshmaker сравняваха Кади, Партнер и незнайно защо Зафира(при положение, че има Комбо).

В Русия се предлага като Рено Логан, както и на запад мисля.

http://www.logan.renault.ru/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.