Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Търся инфо за боя

SKODA 105 RS

Recommended Posts

Здравейте колеги.Днес вкарах РС-а в бокса за кърпежи и боядисване.Интересувам се каква марка и какъв тип да избера,а също така и цвят.Търся някаква боя от среден клас,ако може така да се определи.Той цвета е донякъде ясен,става дума за нещо като млечно бяло,но едва ли това е истинското му наимоенование,те нали имат някакви номера?!?! Гледал съм го на доста Ауди-та.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди в магазина на Гласурит до Кино Изток. Имах телефона някъде, но съм го изгубил май :oops: . Магазина се намира на Цариградското, от страната на Кино Изток, след него в посока сп."Студентски общежития"(това е следващата спирка след Плиска). Там ще ти забъркат каквато боя поискаш. В твоя случай и без каталожен номер ще се оправят. Принципно боята е най-добре да е акрилна, но трябва основата да е подготвена идеално, `щото иначе след време става на шупли и се надува. Иначе 1000МВ-то е боядисано с алкидна(около 40 лв литъра) на Гласурит преди около 3 години и все още си е супер лъскава, като изключим разбира се дребните дефекти от некачественото боядисване :evil: .

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за мръсно бялото има някакъв подобен цвят който се води нещо от рода на "слонова кост" >> бяло ама не съвсем :mrgreen:

В повечето магазини има каталози с много цветове и ти си харесваш там някакъв цвят и им го покзваш в каталога и ти го правят. Друг варянт е да отидеш в представителството на ауди и да питаш за тоя цвят какъв е номера и така. Варянти много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери избрания от теб цвят за кои коли се ползва - марка, модел и година и отиди в магазин за автобои - във всеки нормален такъв магазин ще намерят по каталог какъв точно е цвета на боята и ще ти я направят /забъркат/. Мойта кола я пръскаха с боя "Max Meyer" - италианска е, среден клас боя, ориентировъчно ще ти излезе 100-120 лева само боята.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери избрания от теб цвят за кои коли се ползва - марка, модел и година и отиди в магазин за автобои - във всеки нормален такъв магазин ще намерят по каталог какъв точно е цвета на боята и ще ти я направят /забъркат/. Мойта кола я пръскаха с боя "Max Meyer" - италианска е, среден клас боя, ориентировъчно ще ти излезе 100-120 лева само боята.

Поздрави

И аз търся нещо такова,но разредителя отделно ли е или е в тази цена ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи цяла вечер ровя из гуугъл за тоя цвят и избеснявам вече.Нито в сайта на Ауди,нито във форума им или където и да е другаде има информация за цветовата гама на автомобилите.Пък няма как да ходя по разни магазини и майстори,само за да ги питам за подобна информация.Понеже боята няма да я купувам аз,а и колата не е в София искам да разбера повече за цвета,та да инструктирам майстора.Много ще съм ви благодарен,ако успеете да хвърлите светлина и по този мой проблем.Иначе се спрях на Макс Майер,като марка,понеже се предлага в Габрово и ще е по-удобно да се набави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти кодовете на цветовете на Ауди ;)http://www.cardata.com/spoilers/Car_Pai ... _codes.htm

Цвета, който ти търсиш, май е този : Ibis White Clearcoat LY9C/T9

П.П. Чудно ми е как не си го намерил, като горния сайт излиза пръв в резултатите на търсенето "Audi+color+codes" ? :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами явно не съм написал точно каквото трябва :oops: Имаш една бира (няколко пъти) от мен 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.