Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Мерси много за подробния отговор на Mishelle със сигурност ще сипя една от тези двете марки масла.Пък спорът явно ще си остане неразрешен.Ако някои мислят,че лъжа-не е така казвам това което видях на километража.Вярно може и да е повреден както казвате,но явно не е само при мене пък и това няма да се разбере докато не се направи някой тест :?: И аз не съм дошъл тук за да се заяждам а само да обменям опит и различни мнения с колегите,затова и пуснах темата. :mrgreen:

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Аз пък моята не съм я засичал ,но на 3500 оборота си вирви със 115 така че ми се струва реалистично на 2-ра да вдигне 80 ;)

Публикувано
Аз пък моята не съм я засичал ,но на 3500 оборота си вирви със 115 така че ми се струва реалистично на 2-ра да вдигне 80 ;)

С 5 степенна кутия ли си?

Диф. колко ти е? 3.9 или 4.22??

За теста който смята че шкодата му прави 85 на втора винаги съм готов да се кача при него и да го замерим с GPSa. Тъкмо ще е ясно каква е скоростта. И да се приключи с тоя спор веднъж за винаги.

Публикувано

не с най-обикновена 4 степенна трансмисия съм със обикновени полуоски и всичко ми е оригинлно :mrgreen:

Публикувано
не с най-обикновена 4 степенна трансмисия съм със обикновени полуоски и всичко ми е оригинлно :mrgreen:

Еее тогава всичко е ясно :)

Или оборотомера ти не отчита вярно или скоростомера...а третия вариант е и двете да не отчитат вярно :)

Публикувано

Аз правех с червената 80 на 2ра ако искаш качи се да изпробваме и тая аз немам против

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.