Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxastraxxas

Сърчицето ме заболя.

РусенскоВарено

Recommended Posts

Егати кривия късмет - да дадеш една торба пари и в замяна, вместо чистак бърсак новичко БМВ, да го получиш изчукано и китнато :? .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лудница, просто не му завиждам на пича виновен за тоя погром.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми напомня на онези снимки където се виждат хиляди шкоди(октавии и фабии) който са на един паркинг наводнен с вода над 1 метър.

От тука може половината да са с 'крив късмет' и да си ги караме, а после да се чудим защо скърцат от всякъде :roll: :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати кривия късмет - да дадеш една торба пари и в замяна, вместо чистак бърсак новичко БМВ, да го получиш изчукано и китнато :? .

Не ги мислете американците ... там поне има закони в защита на потребителите и всеки може да си отстоява правата. Със сигурност ще получат или нови БМВ-та или изчуканите, но на такива цени, че да трябва да черпят за дето е станал миш-маш в кораба ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко бе, на тия коли им правят застраховки, щом напуснат двора на завода-производител.

Сякаш в България не пристигат такива коли (да не казвам Шкоди) - наводнени, ударени от градушка, повредени при сваляне от автовоза... с 2 думи - мъртво родени :mrgreen: . Кво няма да ги върнат за рециклиране я - само да не се усети клиентът като си я взима.

Специално случай със Шкоди на ЕТ имаше при последната градушка в квартал Обеля, мисля - бая пострадали чипа нови имало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.