Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Имам проблем. Писна ми! Дайте акъл!


Redline__

Recommended Posts

Колеги, не до гуша, ами не знам до къде ми дойде :evil: . Става въпрос за следното:

Както някои от вас знаят от близо година съм собственик на Шкода Октавия. И от близо година се започнаха ядовете с тая кола - на някой от моя квартал, ама хич не му харесва явно, че от Фаворит се качих на Октавия и постоянно ми прави золуми :( . На 1вата седмица ми надраха задна дясна врата. После ми изчегъртаха емблемите (ама с отвертка и то зверско - 5та врата също надрана), после ми разлепиха емблемата на Тояга от задното триъгълно стъкло. След това се опитваха да влизат вътре - отдясно нямам ключалка на вратата, но тапата беше изкъртена и като са бъркали са надрали и предна дясна. 10 дена след това си намерих колата цялата в ДИНЯ. Да, някой я беше замерял с диня :x . Даже динените кори стояха до колата. После ми свалиха лайсната на шофьорската врата, ама не са я откраднали, ами я бяха оставили да виси... Изобщо не броя торбичките по антената и други подобни дребни неща. Сега получавам обаждане от мой агент, че на шофьорската врата и на предна дясна имам деруги от ключ по 30см :evil: .

 

А аз съм в София, оставям си колата във Варна, понеже ми излиза 2 пъти по-евтино да пътувам с автобус. Колата не се кара докато ме няма, просто я оставям на един паркинг в квартала - не спирам на ничие място. А Фелицията и Октавията стоят една до друга - Фелицията недокосната, Октавията цялата ми я направиха на ГЪЗ. Е не издържам вече - имам пълно автокаско, но не съм се възползвал до сега. Какъв е смисъла да я боядисват, като след седмица пак ще я надерат :evil: .

 

Ако го хвана тоя нещастник, ше го пукна от бой! Моля ви дайте ми някакъв акъл как да го спипам тоя пе***ас. Прибирам се към Варна за 2-3 дена - и цяла вечер да чакаля скрит някъде, може и да не стане нищо. Нямам гараж, няма и да имам... скоро. Платен паркинг не е решение в моя случай, по скоро е бягство от проблема. Няма да ми помогне да разбера кой е.

 

Вие да имате някакви предложения :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми според мен колкото и тъпо да звучи земи 1 гараж под наем и готово друго не мога да те посъветвам. Успех

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю проблемът е, че живея на центъра на Варна, всички гаражи са магазини :oops: , не знам дали някой може да си го представи, но наистина няма нито 1 гараж да се дава под наем :( , проверявал съм многократно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко напълно ти влизам в положението :( . На някой от квартала МВ-то много му пречи. Независимо, че вече не седи на тротоара, тоест не пречи на пешеходците, пак го дерат, ритат, огъват му чистачките и разни подобни "прекрасни" неща. Не знам какво да направиш, гаража може би е изход, но не знам как стоят нещата в твоя квартал (примерно в моя, гараж не можеш да си намериш, дори и задника да си съдереш да търсиш). Поразпитай из квартала познати дали не са виждали нещо(все ще се намери някоя бабка, дето виси по цял ден на балкона сигурно :P ) и като го намериш педераста :evil: , му напукай хубаво канчето...сигурно ще му подейства добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко , колкото и тъпо да звучи ама намери един сарач да ти ушие едно чергило от накаква материя кат тез на тировете ... малко е тежичко , ма нит ще я дерат гадовете , па и няма да знаят кво има отдолу и трудно се реже с нож / не че е невъзможно / ... пробвай , па ако не става щи кажа как ще я направим софиянка ;)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, живеем в държава, в която, като видят, че имаш нещо, първият въпрос, който ти задават е "Колко струва?". Злобата и завистта са въпрос на гордост и чест. Аз като взех Фабията, не продадох старата, кола. Ползвахме със съпругата ми и двете. И като се почна една офанзива, крадене на акумулатор, на фарове, на чистачки, дране, пукане на гуми. На същата тази стара кола, която преди си седеше спокойно пред блока. Фабията от самото начало я оставих на платен паркинг, та затова започнаха да си изкарват на другата, докато не ме принудиха да я продада. Та така, стискам ти палци да откриеш гадината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти вярно живееш на много кофти място,то едвам се намира място за паркиране,пък за гараж абсурд.Въбще Варна има голям проблем с паркоместата,особено лятото.Съвета ми е да си поставиш няколко шокови датчика,свързани с нещо дето да ти сигнализира.Дай датчиците на максимална чувствителност,но без да ги свързваш с алармата. smile150

http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11776

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ммм кофти работа според мен трябва да започнеш да дебнеш ама ти дето викаш за 2 дена си във варна и вместо да пиеш по бира с приятелите трябва да кебичиш и да зяпаш колата цяля нощ.

 

1.гаража е някакво решение ама е свързано с пари и като изкараш колата и се качиш до вас само за 2 мин пак може да я видиш осрана с гадости.

 

2. като имаш чергило не се дере и не се вижда колата ама лесно се пали ;)

това го казвам не да всявам паника а случай на приятелче преди 1-2 седмици. Та момчето има лада няква си там 1980г с оригинална боя перфектна супер запазена и от яд ли от какво и аз незнам завист някаква една вечер му изпищяла алармата и като гледа през прозореца чергилото гори :(

 

успех ти желая и се надявам тоя дето ти прави мизериите да порастне малко на акъл и да престане;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Насе , акъла и мензиса не додат ли навреме , хич не ги чакай ... тоз серсем си плаче за сериозен пердах , ма а иди го хвани ако можеш ... колко съм ги дебнал такива гадове , ма съм хващал са мо ветъра :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да остави телефон ?? smile018 и да не вярваш че ще последва разговора :"алооуууу,.... да знаете че ви драскам боята на кола и преди малко си закачих насраните гащи на антената ви"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, няма ли паркинг на близо? Знам, че не е решение, както пишеш, да хванеш злодеите, но пък би било решение да се спре с този вандализъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакъв ужас е това да гледаш как ти съсипват Октито :x Ако там където я паркираш е място където вечер има по голям трафик на пияни-заляни хора прибиращи се примерно от диско - едва ли нещо може да те спаси освен гараж...Аз като знам че на мен като ми откраднаха винтилите с емблеми Шкода и щях да избия пишлеметата от квартала от яд не мога да си представя на теб какво ти е. Дано намериш решение на проблема :?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю проблемът е, че живея на центъра на Варна, всички гаражи са магазини :oops: , не знам дали някой може да си го представи, но наистина няма нито 1 гараж да се дава под наем :( , проверявал съм многократно.

 

щом я оставяш за дълго, може гаража да го наемеш и в друг район, където се предлагат по-изгодно. И моята R-ка седи в гараж на близо 500 м. от дома ми - верно в същия квартал е, ама пеша до там ми е 10 мин. Тъй като не се ползва ежедневно, това не ми пречи особено - важното че гаража е хубав, с ток и вода, че и на добра цена ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не ти се дават пари за гараж всеки месец, предполагам че по-евтино ще ти излезе да си докараш колата в София и да я оставиш близо до мястото където живееш/работиш, все пак имаш автокаско. Така ще се отървеш от кварталните хулигани, които явно имат зъб или на теб или на някой от твоите роднини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати простотията - и в София се случва - абе тия безделници по кварталите немат ли си друга работа освен да висят и да гледат кой каква кола си купува !! Прост народ ей... - заслужаваме си хал-а на който сме...Тъжна работа.

Един комшия си купи чисто нова Тойота Авенсис на изплащане наскоро - е познайте какво му се случи - на другия ден някой беше наръсил хляб по цялата кола - да се събират гълъбите и да кълват и да серат!!!

Извратено мислене имаме българите - щом е за мизерии сме много изобретателни... де да беше така и като трябва да се прави добро...

 

Добре си направил че се оплакваш тука... Поне морална подкрепа ще получиш 100% .

Ако трябва да дам аз акъл - докарай я в София - и си покарвай тука - така и така и плащаш каско... Явно някой психопат те е набелязал там... С бой няма да се оправят нещата, въпреки че и аз не бих издържал и бих го наритал тоя мизерник ако ми падне...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви за подкрепата! От другата седмица колата ще стои в гараж или на паркинг - не знам къде, парите не са ми проблем - ще си плащам спокойствието с 50лв на месец, ако толкова ми струват нервите, ще си ги плащам :cry: , та какво друго ми остава.

 

Междувременно брат ми ми каза току що по телефона, че и задните врати са минали :evil: . В понеделник съм при застрахователя... Барем парите да си взема докато не е изтекло каското. Някой да има опит с Дженерали Застраховане ?

 

За съжаление цялата ни държава е такава - комплексарска. Колегата Верц е прав, че е адски трудно с паркирането в центъра на Варна, а колата ми стои по 2-3 седмици без да мърда, но неприятностите се случваха и лятото когато си ходих всеки ден на работа с нея.

 

Това с камерата и аз съм си го мислел - няма ли някоя фирма, която да предлага тази услуга ? Понеже заснема ли го, ще го осъдя 100%. Това, което този изрод прави се нарича вандализъм - а това е престъпление и е подсъдимо! Хем ще избегна боя (че и той е подсъдим :lol: )...

 

Наистина сме прост народ, мамка му :oops: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми Дон Коки-паркинга му е майката-винаги съм го казвал!

Но ако на мен ми се беше случило подобно нещо.3 дена ще го чакам гадината с батата вечер-може сън да не мига-ама хвана ли го-ще му счупя ръчичките-като заздравеят-повтарям упражнението!За потретване-няма-да не бъдем брутални! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко, само гараж му е майката, и на паркинг (платен и охраняван уж) ги дерат, имаме опит с Голфа, и то точно от завист. Ако можеш да избереш гараж пред паркинг - направи го !!! Покритото мляко котки не го пият. Много ме е яд за всичко, което се е случило на колата ти, както и за нервите, които си изхабил заради некви идиоти. Стискам палци черната серия на L&K-то скоро да приключи завинаги и съвсем скоро и да я отваряш и подкарваш с кеф, а не да се чудиш и ядосваш на простотията и завистта на съгражданите ти и на българина като цяло. За София - ако имаш проблем с паркирането - при мен пред ресторанта винаги има място за още една Шкода, моите комшии ги научих да се съобразяват и да си паркират колите по местодомуване и да уважават правото ми и аз да правя така.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с камерата и аз съм си го мислел - няма ли някоя фирма, която да предлага тази услуга ? Понеже заснема ли го, ще го осъдя 100%. Това, което този изрод прави се нарича вандализъм - а това е престъпление и е подсъдимо! Хем ще избегна боя (че и той е подсъдим :lol: )...

 

Наистина сме прост народ, мамка му :oops: .

 

Ако решиш да го правиш номера с камерата мога да те свържа с една варненска фирма, дето се занимава със СОТ, които, ако решиш ще ти сложат камера :) . А, че сме прост народ - много си прав :( !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pow-като каза за паркинг че се сетих.На баща ми му драснаха една хубава черта на джипа,не къде да е а на Царско Село.Все пак там не се събират пишлемета и едва ли се прави от завист!Ама на прост наропд сме!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма ли някоя фирма, която да предлага тази услуга ?

Би трябвало всеки, който се занимава с охранителна техника да може да ти свърши работа ... ако се включи Боби Доктора може да даде акъл

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

склонен съм да мисля че ако я докараш тука в СФ ще береш повече ядове. То във варна има диваци дето ти дерът колата атука е пълно. Ти в студендски град ли живееше то там ако я оставиш някаде пред блока ти считай че освен камъни и боклуцу ще има и повръщано върху нея

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.