Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пускат нов участък от магстрала Тракия днес


Pesho

Recommended Posts

Най-после, днес пускат последния участък до Стара Загора, който де факто беше и най опасния и натоварен /особено през лятото/. Да ни е честито... smile159

 

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=382899

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после, днес пускат последния участък до Стара Загора...

...и го затварят съвсем скоро за довършване. Поредния предизборен трик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер!!!

Сега вместо за 2 часа и 30 мин. ще стигам за 2 часа до тъщата :)

 

абе колега те всички бягат от тъщите ти натам си се затичал :lol:

 

И все пак да ни е честита, дано скоро и останалата да направат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги ги пускат след края на лятото ... демек, след края на най-големия трафик ... миналата година по това време пуснаха Карнобат - Бургас, сега Чирпан - Ст. Загора, толкоз ли не могат 3 месеца по-рано ... ама какво ли се оплаквам ... магистралата Перник - Дупница дето трябваше да е готова за олимпиадата в Атина, стана готова преди 1 година ... а гърците вече забравиха, че са правили олимпиада :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами честити ви шест катастрофи на съответната магистрала само за днес. Магистралата свършва и започва кръгово, знака, който предупреждава за това, е в началото на кръговото и няма никакво означение, че магистралата свършва и скороста трябва да се намали и колите се обръщат в канавката със над 100 км/ч. Няма и мантинела на тази "магистрала". По Нова ТВ дадоха 5 катастрофирали коли( БМВ 5, Ситроен С4, другите не ги видях) и докато снимаха, една Октавия 2 със софийска регистрация 8183 КМ също се озова в канавката. И понеже това е магистрала, циганите я уважиха с каруците си, две се видяха, каращи в колона, по репортажа. Живеем в България, това е достатъчно да застраши и сигурноста ни, и живота ни, и здравето ни. Нямам думи.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз какво написах по-горе? Просто работата не е довършена и скоро ще я затворят.Важното е сега партийните величия да се ударят в гърдите какво са направили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вчера минах от там. Пътят е перфектен. Пътувеа се много бързо и приятно. За споменатото кръгово..точно пред мен една леля се обърна в дерето с пежо 206. Падна на капак. Ама тя си е виновна. Има си знак за ограничение на скоростта.

Ако влетиш бързо в този завой шанса да излетиш от пътя е огромен.

Внимавайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го репортажа: http://vbox7.com/play:6b2c7a62

 

Май е поредната журналистическа измишльотина. Все повече се убеждавам, че на тая сган не бива да се вярва. Направо ме е срам, че се подведох по простотиите им. :evil:

Добре, че има снимки от откриването.

 

DSC07961.jpg

DSC07962.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли няма ли знаци, дали тези с каруците не са ги прибрали след откриването знае ли човек?! Но потърпевшите твърдят че няма знаци, абе на кой да вярваш. Една е истината: "качило се всеко на кола и писка" :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето табела 500 метра краи на магистралата, ограничения. Ама не караме 150, 160 изведнъж магистралата свършила тия идиоти са виновни що няма знаци. на българина няма угодия

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета,

 

дайте да видим снимките на ikonoma (10x за този хубав снимков мат'риал :mrgreen: ). Там ясно се вижда, че на тебелата е "край на магистралата СЛЕД 500 МЕТРА"! Чудо. На 30 метра след нея има знак "КРЪГОВО СЛЕД 200 МЕТРА"! Типично по комунистически 300 метра стават 30 :mrgreen: Но и тези 200 метра всъщност не са 200 метра а по-малко от 100 (очевидно от снимката). И хоп - кръгово БЕЗ предимство! Извинете ме, но и аз да мина от там и аз ще посетя канафката! След което ще съдя тия ПЕДЕРАСИ за грешна маркировка, противоречаща на ЗДП и НЕ отговаряща на пътната обстановка. И Станишев и цялата му сган трябва да се извинят на хората за тази гавра! И то официално! Както и да поемат щетите на пострадалите!

 

Поздрави и sorry че поста ми е малко некултурен, ма това мина всички граници....

 

PS: Да добавя - само си представете какво ще стане лятото! Караш със 130 (разрешената скорост на магистралата!) и изведнъж пред теб всички спрели защото на 200 метра следва кръгово БЕЗ предимство! Там ще има смъртни случай през ден, да не кажа всеки ден! Неизбежно е при тази безумица! И представата за 500 метра като 200 реални...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PRR не обиждай хората на педерасТи те вече са си елитни гейове :mrgreen: :mrgreen: нагушиха се с диста пари покрай тия ремонти... наистина бая народ ще се изпотрепе сигурно докато се сетят че явно тези знаци не помагат и са необходими допълнителни!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не трябват повече знаци - трябват ПРАВИЛНО поставени знаци!

 

PS: Нали ми прочете подписа :mrgreen: BTW това е думата която никога няма да напиша правилно защо никой не я изговаря правилно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дайте да видим снимките на ikonoma (10x за този хубав снимков мат'риал :mrgreen: ). Там ясно се вижда, че на тебелата е "край на магистралата СЛЕД 500 МЕТРА"! Чудо. На 30 метра след нея има знак "КРЪГОВО СЛЕД 200 МЕТРА"! Типично по комунистически 300 метра стават 30 :mrgreen: Но и тези 200 метра всъщност не са 200 метра а по-малко от 100 (очевидно от снимката). И хоп - кръгово БЕЗ предимство!

Момчета,

Я се загледайте малко в снимките, за да разберете, че табелата за кръгово на долната снимка не е тази от горната.....Къде е зеленият знак за събирането на двете ленти в една? А къде е знакът 80? Ако пък погледнете ЖР-то/металния стълб/ отляво ще разберете след колко време е направена втората снимка....

Не защитавам никого от управляващите, но в случая май не е така както се описва ситуацията! Не съм минавал още от там, но като знам какво беше първите години при пускането на отсечката до след Чирпан......Що народ му се видя зор завоя и все имаше полицаи там! Щото никой не спазва знаците!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

scorost,

 

Знака край на магистрала след 500 метра (който е първи) означава ли че там има стоп?!?!? Няма ли друг знак за целта? Освен това след знак край на магистрала СЛЕД 500 метра следва знак ограничение 100, след него ограничение 80 и т.н. Не трябва ли ПРЕДИ ограничението 100 да има знак край на магистрала?

 

И дори знаците да бяха поставени перфектно, как ще обясните безумицата да излезеш от магистралата на път БЕЗ предимство! На час по тая магистрала минават 1000++ коли (говоря за лятото). Сещате се какво ще стане като минат две каруци (а те и са заснети че минават при това С предимство), нали?

 

Поздрави

 

PS: Май се вживях повече отколкото трябва в тази тема, но определено кретенията е пълна! В допълнение ще спомена че наистина липсват мантинели! От репортажа се вижда как Октавията излиза от пътя. Ако там имаше мантинела щеше да се размине с одрани врати! Да не говорим, че като видиш как завива мантинелата си преценяваш и скороста! Айде, че и в PS-то се отплеснах...

 

PS2: Гледай народе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PS2: Гледай народе!

smile181 шест коли за нула време... smile181

леля ми от канада се обади да ми каже да внимавам по пътя щото били открили няква нова магистрала и не знам си там кво било станало. викам й - айде стига глупости, от хиляди километри се обаждаш, кажи кво правите, как сте и т.н....

после си отварям форума да го поразгледам и...

smile181

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм се возил още там ама ная куцо изглежда магистрала да завършва без предимство,да няма мантинела и то освен че я няма отстрани на пътя има сконче...би трябвало да е наравно поне да си летиш без да се обръщаш...абе абя си е опасна и особено за тарикати ,,,но не само...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно цялата работа не е изпипана както трябва. Явно трябва да станат 6 катастрофи за да се сетят, че трябва да се вземат мерки. Но какво: виновни няма, планът за дата на пускане е изпълнен и т. н. Българска работа. Добре че няма жертви!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно някой не си е свършил работата докрай. Не може преди пуска на участъка не са съобразили какви проблеми може да има. Обаче когато се бърза предизборно какво значи няколко си катастрофи!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че не са сложени знаците - очевадно е! Ма все си мисля, че тея Х обърнати автомобила са си виновни сами... Що не се обърнаха 300-500? С колко ли требе да се мине покрай знаците, за да не реагираш светкавично и да "набиеш кучките"??? А тая с детето от репортажа ако е жена ми, такъв бой ще и друсна, че свят ще и се извие! Деееб@ и тъпата крава - писнало ми е от такива флегми на пътя дет' се некой друг им е виновен smile060

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малии, не съм те знаел :mrgreen: - ще налиташ на жена!!!

 

Добре, че жена ми кара на магистралата с 80 и ако евентуално дигне 100 пак намалява ;)

 

Но че има сума ти заспали крави, овци и кози - хич няма да споря! Взел тати, бати, чичо, леля или гадже хубава кола и вече "Няма смисъл да мисля - ем'чи тя нали си има компютър?!?"

 

Да се сложи толкова близо кръгово е глупаво - прави се детелина мааму! Те са решили да отрежат предимството на тези от магистралата, за да може въобще да се ползва кръговото, щото иначе магистралците понеже са с предимство ще влитат със 100 на кръговото и няма включване за другите. Обаче като махнат предимството запушват трафика на магистралата. Куца работа - бързата кучка на полето!

 

Детелина си трябва - така няма хвърляне в канафката и няма нужда от знаци. Да, по-скъпо е, но къде по която и да е друга магистрала включването става другояче????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че не са сложени знаците - очевадно е! Ма все си мисля, че тея Х обърнати автомобила са си виновни сами... Що не се обърнаха 300-500? С колко ли требе да се мине покрай знаците, за да не реагираш светкавично и да "набиеш кучките"??? А тая с детето от репортажа ако е жена ми, такъв бой ще и друсна, че свят ще и се извие! Деееб@ и тъпата крава - писнало ми е от такива флегми на пътя дет' се некой друг им е виновен smile060

 

Като махнем пердаха с всичко останало съм съгласен :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес по радиото слушах представител на МВР-то, отговора на проблема е - несъобразена скорост, имало знаци ама дали били поставени правилно и на нужното разстояние човека не каза пък и никой не го пита :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

 

Решението на проблема е следното ще набучат още МНОГО знаци :mrgreen: и освен това ще има постоянно полицейско присъствие на въпросното място та да можело шофьорите тъй да се каже от страх да намалявали :mrgreen:

 

Освен това пак според представителя на МВР-то, до 1 - 2 месеца всичко щяло да е ОК щото хората щяли да свикнат с обстановката :?:

 

Е ТОВА ПОСЛЕДНОТО НЕМОЖАХ ДА ГО РАЗБЕРА :?: :!: :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лично мнение е че няма нужда да се слага полицай на някакъв проблемен участък. това не е детска градина и да се слага даскалка за да не се бият децата с пръчки по главите.

 

като гледам снимки ми се струва нормална обстановката>>> има знаци, спазваш ли ги всичко е ок, караш ли с превишена скорост седиш в канавката до обърнатата си кола ревеш, че си тъп и хълцаш и тва е!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.