Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

2ра шкода в нашата къща:)

corropt

Recommended Posts

вече 120ката която карам си има компания: ОКтавия 1 1.9ТДИ комби купена преди 7 дена от ЕТ.

колата е на баща ми, служебна, но не пречи и аз да си возя ''г*з*'' в нея от време на време. 6+1 е регистрирана, много са смешни тея седалки допълнителните приличат на нещо средно между бебешко столче и седалка на селски стадион :mrgreen: :mrgreen: абе смешна работа но всички знаем каква им е крайната цел.

от към екстри колата не бих казал, че има кой знае какво: касетофон с мп3 ,клима, абс, ел. прозорци отпред, ел огледала с нагряване и тва е което се сещам.

Първоначално впечатление: многооо тясна и отпред и отзад. Може би така ми се струва защото предишната кола която баща ми караше беше опел комбо а там има място за всеки и всичко. седиш си отзад и ръцете може да си опънеш нагоре и краката напред..... а сега е по различно. друго впечатление е че колата доста върви, опела бше 1,7тди а това е 1,9 но е към 100 кончета :)

друго интересно което не го бях чувал е че гумите от завода са напомпани на 3,5 - 4 атмосфери за да прилепне хубаво новата гума за джантата и като си я купиш трябва да си ги спаднеш на първта бензиностанция. Това е казано от дилъра в ЕТ и е истина.

друго не се сещам.

ето и снимки ама нещо съм зле и не мога да ги приложа.... ето линка към галерията ми:

http://www.skodaclub-bg.org/gallery/dis ... s=0&uid=12

пп. на едната снимка се вижда как 2те шкодички си подават муцунки:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито!!! Пожеланията вече станаха дежурни, ама много да те радва колицата и в сервиз да не влиза ;) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, колега !!! Кланът на Tour - овете се увеличава бавно, но с неумолимо постоянство. С много кеф да я караш, само хубави хора да возиш, горивото друг да го плаща и адреса на сервиза да забравиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Насе, честито и от мен. Със здраве да си я карате и много весели моменти с нея ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, Насе!

Да си я караш с кеф, да ти е топличко на д-то, широко на душата и да дойдеш с нея на следващата сбирка!

:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.