Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Решение за поръчки на тунинг части за нови Шко-Милотек и тн.

Recommended Posts

Докато се ровех из дебрите на немския ибей открих следното сайтче- www.superskoda.com . След кратко раязучване се изненадах,че хората възприемат и България като търговска дестинация и имат готови цени за шипинг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти поръча ли си нещо?Ако нямаш нищо против дай да обединим поръчката-и аз имам някой неща!Нещата ще дойдат при теб в София а аз ще доида после да си ги взема!(ако си навит разбира се-парите предварително ще ги пратя)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бургас има силен магазин на Шкода със здрава чешка връзка - човекът постоянно пътува.

Разпращането през шофьорите на автобусите на БОДИВАЛИ е отработено - петак за доста обемисто колетче - последно пращах 10 буркана сладко на един авер в София - надеждността е 99.9%.

В магазина ми казаха, че могат и двигател да ми донесат( S 120) :mrgreen:

Tака че ако някой е на зор...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

пролетта си поръчах от тях оригинален спойлер от октавия 2 vRS , с банков превод ,че не ми беше активирана кредитната карта още,бързо го изпратиха но се забави 2 седмици в нашата митница по незнайни причини(стоката е от ЕС) ,всичко в кутията беше както е описано на сайта,доволен съм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По този каталог www.agauto.sk извършваме доставки един път в месеца. За контакти на ЛС , 0431/65576 ,skoda_buldim@abv.bg.

Това също може да ви помогне в избора и доставката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, ще ви помоля - без спам по темата, а за доуточняване на подробностите да използвате ЛС!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.