Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Новата Fabia в Женева

scorost

Recommended Posts

Не е лоша, но особено синята много ми напомня Mini. А това хич не ме кефи :(

Поздрави

PS: Наистина ли е много малка или само така ми се струва от снимките?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

scorost мерси за снимките :) Сподели малко лични впечатления от колата... На мен така от снимките не ми харесва изобщо :? Ако е с WRC кит вече е друга работа - доста добре са я пипнали :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Впечатленията са само като да ближеш захар през стъкло :D

Размерите на новата машина са: 3992/1642/1498/2462. Клиренсът е 135 мм. Следата е 1420/1410. Коефициента cw=0.33

Данните с двата големи мотора са следните:

бензин 1.6 16V 77 kw - 0-100 за 10.1 сек, макс.скорост 190 км/ч. Разход: 9.1/100-градско, 5.6/100-извънградско и 6.9/100-смесено.

дизел 1.9 TDI 77 kw - 0-100 за 10.8 сек, макс.скорост 190 км/ч. Разход: 6.4/100-градско, 4.1/100-извънградско и 4.9/100-смесено.

Синята машина S2000 е за сега без подробности, но явно с нея ще се кара в бъдещите състезания Fabia Cup.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt46 По грозна кола не съм виждал :evil: По точно ОТВРАТИТЕЛНО ГРОЗНА.............. Бахти как са ядосах :evil: :evil: :evil: Срам и позор за марката!!! Швабите този път направо са осраха. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt46 По грозна кола не съм виждал :evil: По точно ОТВРАТИТЕЛНО ГРОЗНА.............. Бахти как са ядосах :evil: :evil: :evil: Срам и позор за марката!!! Швабите този път направо са осраха. :mrgreen:

Виж я наживо и тогава говори. Аз така плюех по Румстъра, ама като го видях наживо се влюбих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.