Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

падна сняг днес

malkiq

Recommended Posts

лелееееее ставам сутринта и докато се оправдавах за грешките си в форума гледам вали сняг.Викам си ние не можем ли да се саберем на някои паркинг в софия да се позабавляваме.Само незнам какво ште заобикаляме.Вие как го правите. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да пишеш прочети правилата на форума! Тая тема е за Всички за всичко а не тук!

А за снега - нищо не натрупа, т.е. не става за връткане :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оште не мога да свикна с форума и ми е трудно а за снега се надявам да натрупа до довечера или утре . да се задаржи до сабота да се позабавляваме .изжинете ме ма сам оште нов даите ми шанс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще свикнеш :mrgreen:

А ако натрупа ще се съберем. Или поне аз ще се връткам...

Малко корекции:

Оште ==> оЩе

задаржи ==> задЪржи

сабота ==> сЪбота

изжинете ==> изВинете

даите ==> даЙте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малкия, не се сърди - ние тук сме малко фанатици на тема правопис и кирилица. Но това пък е един плюс за теб, ако, естествено, искаш да възприемаш добрите неща. Мисля, че ще ти е полезно не само за Шкодата, но и в други отношения.

Предварително мерси за разбирането.

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сняг да има пък връткането е най лесно..... без това се каня от 3 зими насам, а само миналата година 1 път си направих весело. Заобикаляне на предмети може да се направи ако всеки вземе по -4-5-6 или колкото иска пластмасови бутилки с мъничко вода в тях за да стоят изправени, така хем ако ги удариш с колата няма да има поражения хем всеки може да донесе от вкъщи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

corropt !!! кефи ме този аватар. :mrgreen: :mrgreen: Със закон трябва да забранят тая чалга.А най лошото е ,че влияе и на подрастващото поколение и най вече за тяхното морално въспитание :evil:

Нека ме прости модератора,но не можах да се сдържа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сняг нЕЕЕЕма ... :( гадничко, така ми се искаше да понавали... не да се връткам, ми да си пробвам зимните гуми поне... че се изтъркаха без време...

а на какви парцали беше го подкарала вчера следобед - от търново по пътя за русе, до разклона за свищов ни плескаха снежинки като палачинки и после - нЪцки, спря.. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има сняг, имаааа...затворил съм си в един буркан :lol::lol::lol::lol:

е, аз си направих експеримента на един завой се врътнах - таман беше заваляло сутринта...ма й тежи дупето на мойта кака - ше зема да й резна комбито :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама то има ли сняг още? Или се стопи? :mrgreen:
Има,има.........................в нашия двор!Ама става само за d026.gif ,за връткане няма място ;) .
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но със сигурност има на витоша сняг и става за пързаляне. Най-готино е да се съчетае нощното каране на ски със връткане на колата на паркинга върху сняг! А и колата ще я пробваш на баирите :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гадно ме прецака снега как се бях наострил да загрея Октавийката,нищо поне тая зима направих няколко разходки до Алеко и се повртътках малко!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

верно е сняг няма сега е за кьси ракави но аз сам сигурен че тука има много яки шкоди и ако искате следват дьждовни дни (аз мога да ореда гадни гуми за отзад има много броики за кьсане) може ако има някои паркинг празен да напраим някои тест (а и шишета има)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.