Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Бих искал да знам какви са предимствата и недостатъците на тази кола . Предваително благодаря. :mrgreen:

Публикувано

От няколко месеца карам такава.Двигателя е AEF според майстора един от най-добрите двигатели на VW.В смисъл надежден и здрав.Не очаквай чудеса от към ускорение и икономии.Ускорява малко тромаво,но на стръмно набира като на равно.Градско сега ми дава 7.5л/100км.Лятото -5.5-6л.Дълго с около 130км/ч-5.5,но с 95-100км/ч-4.5л.Малко топурка по паветата,но това е.Моята е с климатик,но го спирам при изпреварвания :mrgreen:

• 5 месеци по-късно...
Публикувано
Не очаквай чудеса от към ускорение и икономии.

Какво имаш предвид? Разход на гориво или/и подръжка?

Спомена изпреварвания. Аз моята още не съм я карал междуградско и много се вълнувам :) Всичките ми коли досега са били само бензинови Audi-та с 5-цилиндъра и имам навик да изпреварвам по 4-5 коли, та ще ми е ново с тоя натурален дизел :)

Публикувано

В смисъл,че е мудничка.А за разхода съм писъл по горе.Тази година до Созопол и обратно с включени фарове ми даде разход 4.7л.Като се движех с около 110км/час.

Публикувано

Колега,

На дълъг път фаровете вдигат разхода с не повече от 0.1л/100км! Казвам го защото НИКОГА не карам без фарове. И си мисля че тия 100-200 грама нафта на 100км са нищо сравнени с моята безопасност.

Поздрави и sorry за off-topic-а...

Публикувано

Ми затова карам на фарове и аз ;) За мен този разход е добър и нямам намерение да икономисвам още и то от фаровете.

• 5 месеци по-късно...
Публикувано

Еееееее мойта гори 3,5 ама без да включвам чистачките.... :lol: Включа ли ги колата спира...Вали-не вали все съм без чистачки :lol:

Публикувано

Поддръжката на дизеловата Фелиция е в пъти по-скъпа от бензиновата Ангренажен ремък и ролка 120лв (на всеки 50хил.км.) филтър горивен 24лв, филтър въздушен 14лв, филтър маслен 10лв...

Предлаганите за продажба в Feli 1,9D в БГ са карани много повече в сравнение с бензиновите. Мой познат си внесе наскоро Felicia 1,9D март 99год. на 193хил. -средно по 25хил./година

В заключение: инвестицията в дизел втора ръка е рискова.

Икономиите, които се правят при експлоатацията после се харчат при поддръжката :P

Публикувано

Виж за тва си прав ! Аз мисля да продам фелицията и да си купя 1000 МВ

Хем са и по-евтини частите хем бензинка - абе въобще супер...Или не - един трабант ще си взема че няма нито ремък нито шайба ! А кво ша кажеш ?.....

Публикувано

swiftyto

Мисля че мненията са ти крайно тъпи и безмислени. Като няма какво да кажеш по добре си трай, че да не се окаже, че те познава някой от тука и после ще ти се смеее колко си ПРОСТТТТТТ

Публикувано

да бе, отворко, що не вземеш да се скриеш, че си доста смешничък... купи си и вертолет, ако искаш...

Публикувано

Пичове искренно съжалявам за това че чуството ви за хумор е трайно закърняло и вече започвате да ме навявате на мисълта че сте технически неграмотни! Защо за бога точно вие сте модератори ???

Публикувано

swiftyto,

Те ти още един модератор без чувство за хумор! Или поне такъв дето малко не ти е схванал "дебелашкия" хумор! Нищо де - keep trying :mrgreen:

Поздрави

Публикувано
Пичове искренно съжалявам за това че чуството ви за хумор е трайно закърняло и вече започвате да ме навявате на мисълта че сте технически неграмотни! Защо за бога точно вие сте модератори ???

пич, ко намеси сега и Бога? :) има си тема "смях в залата", пиши си там хумореските :idea: не че сме без чувство за хумор, ама в тоя форум си има правила. Специално в този раздел хората очакват да намерят някакво полезно инфо, а не да се разтоварват с хумор, сатира и забава :mrgreen:

Публикувано

Съжалявам,пичове,че грешно сте ме разбрали...Мислех че тук ще намеря полезна информация за Шкода, а виждам само теми от рода:

"Къде ми е бушона за чистачките" (между другото бушоните на Фелицията са под жабката)

"От къде се влиза на шофьорското място" и др. подобни ламерски изказвания...

Публикувано

Е, с твоите постове не спомагаш да се реши този проблем, а дори напротив - буташ в посока задълбочаване! А като искаш конкретни отговори задай конкретни въпроси!

Поздрави

Публикувано

swiftyto,четирима модератори най-любезно те канят да престанеш да пишеш глупави постове,а ти продължаваш да се правиш на умен.В един друг форум който посещавам вече щеше да си'' на трупчета''.Не злоупотребявай с търпението на хората.

П.П.Нете карам да ми вярваш за разхода на колата по простата причина,че аз наливам нафтата и аз си я горя ;)

Публикувано

ако има права тука до сега да му бях изтрил мненията на въпросния господин. Подсещам отговорика за този раздел да го направи;)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.