Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Вариант на S 120LS

yosif

Recommended Posts

Преди няколко дена стана лаф с един бивш колега от службата.

И се сетихме за един друг бивш колега, който имаше доста странна S 120LS.

Тоооо работа отпреди демокрацията, но поразпитахме и други и по спомени се очерта следното, доооооста скандално:

- колата е купена в България по редовния ред

- външно и вътрешно си е стандартна "японка"

- скоростната кутия е с пет скорости НО - задната е като на рено - по-вляво от първа и напред, няма обаче чопче за защита - веднъж дваж беше ми я давал колегата да си свърша някаква работа и специално ме предупреди за това

- елинсталацията е с ПЛЮС НА МАСА!!! - техниците, които са му слагали електронно запалване навремето са комшии и специално ходих да ги разпитам отново - заклеха се в най-святото, че така е била и имали голям проблем да уйдисат електронното

Та, ако някой е чувал за подобен вариант, ще ми е интересно да науча кога, защо и как се е пръкнал :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с всичко бих се примирил, но с това (+) на маса ](*,) нали се сещаш колко неща са му по различни по колата. Ако беше само едното ел. палене щеше да е добре ама то има доста неща които не си обяснявам как ще работят и какви ще си купи от магазина като му се развалят.

интересно ми стана и други колеги ако споделят за подобен автомобил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме изшашка ПЛЮСът на маса, та специално ходих до комшиите и подробно ги разпитах, даже се порепчихме малко - може да им се вярва.

При нас бяха ремонтници по радиоапаратурата, а сега са телевизионни техници и по всякаква битова електроника.

Ами тая странна скоростна кутия?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- скоростната кутия е с пет скорости НО - задната е като на рено - по-вляво от първа и напред, няма обаче чопче за защита - веднъж дваж беше ми я давал колегата да си свърша някаква работа и специално ме предупреди за това

-

Е това е... нямам думи и бих искал да го видя с очите си(стига колата наистина така да е излезнала от завода, което не ми се вярва!!!)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почвам да го издирвам и ще имате свидетелски показания от първа ръка.

За скоростите - гаранция - карал съм я.

Човекът знаеше само къде се налива бензина :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо гнило има тук. Наи вероятно колата не е абсолютно оригинална и е претърпяла някъде неизвестно къде "Тунинг" за да се получат екстрите описани от колегата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък днес се запознах във варна с един пич със сива 120 L, купувана от чехия (поканих го във форума), таблото й беше нормално, но уредите бяха като на 136 - от квадратните. момчето е втори собственик на колата, но така и не го питах дали предишният собственик ги е сменял или така си е излязла от завода...

papek е купуван 1990-та, също е 120, но си е с кръглите уреди...

:roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждал съм и аз такава 120-ка.Таблото е стандартното а уредите и километража са подобни като на 100с

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е претърпявала, обратното означава че кутиите на рено уйдисват на двигателя на шкодака?!

Още го издирвам тоя ми ти пич, че се е запиялл нейде по НАТО-то :mrgreen:

Пак изпитах с мъчения техниците - тоя шкодак е бил с + на маса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждал съм и аз такава 120-ка.Таблото е стандартното а уредите и километража са подобни като на 100с

Говорим за табло от 136 с оборотометър!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази която аз съм я виждал няма оборотомер и както казах уредите и километража са почти идентични с тези на 100С. Собственика на колата ми е познат и ще пусна в най скоро време и снимки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За такова говори! http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... &idp=24032

Това са по-старите табла. Мисля че ги има и в книжките снимани!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За такова говори! http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... &idp=24032

Това са по-старите табла. Мисля че ги има и в книжките снимани!

Шкода 105S модел 76-77 г.

http://www.sor.krapkowice.net/forum/vie ... php?t=1874

http://img392.imageshack.us/my.php?imag ... 342jf2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се намери. На вторичните на "Хладилника" съм виждал 105С поне 2 пъти. Едната ми направи силно впечатление. Беше бежова като моята, а салонът беше от златист плат, вместо черна изкуствена кожа, както е по каталозите. Хареса ми, но я нямаше едната задна седалка и се отказах. От втората си свалих водна помпа и още един куп дреболии за 5 лева :D:D:D. Да бях свалил и таблото... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.