Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Карбуратор FAVORIT 135

Боби Доктора

Recommended Posts

Я дайте един акъл - от 4-5 години ме мъчи карбуратора на Фаворитчето ми. По-скоро автоматичния смукач. Първо сутрин пали като да съм седнал в 120-ка - помпане, помпане на педала на газта и от 5 - 6 път се "закашля", а след още две - три завъртания на стартера - може и да запали... /Като да няма гориво се мъчи/. После - не вдига повече от 1500 оборота /сама/ и е нестабилна 3-4 минути: пипна ли педала на газта - се дави. Смених поплавъка и пружината на смукача - нищо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема може да е богатата смес- ако си въртял винтовете за регулировка. Или нещо по искорителната помпа. С една дума му трябва чистка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо в случая ме съмнява и бензиновата помпа :idea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.