Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

въпрос

biser.or

Recommended Posts

Стават ли задни амортесиори на фаворит от WW-2. Случайно ми изпаднаха от катастрофирала кола :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мииии всеки амортисьор си има усилие на свиване, усилие на разтягане, количество чорба, обща дължина и ухото за закачане към носача.

Ако са еднакви тез неща могат да се слагат всякакви марки.

На ладата на задния мост бях след оригиналните с полски газови за лада - добре, после с арменски хидравлични - бяха си изтекли, щот' говедата в магазина са ги държали легнали явно, после с японски хидравлични, после с японски газови - мисля японците не знаят въоПще какво е лада :mrgreen:

Най-добре се държеше с полските газови - спря да си врътка г.за кат' шафрантия 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като принципна схема окачванията за еднакви , но има дребни разлики като например : пружините на Голфа в долния краи са с друга стъпка и съответно чашката на амортисьора е по - малка ;)

За диаметри , ход и действие на амортисьора незнам ... трябва да се мери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти какво искаш да постигнеш.Предполагам си се возил в голф 2-ка.И сигурно си забелязал(усетил) как вози. Ако искаш спортно окачване става. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти какво искаш да постигнеш.Предполагам си се возил в голф 2-ка.И сигурно си забелязал(усетил) как вози. Ако искаш спортно окачване става. :mrgreen:

Не намирам особенна разлика във возията и на двете коли.И голфа и шкодата возят еднакво,но мисълта ми беше дали мога да разчитам на резервни амортесиори,а не да експериментирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.