Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

какъв е градския разход на fabia 1.4 mpi ?

Драго Петров

Recommended Posts

Имам от 7 месеца фабиа 1.4 и не мога да и свикна на голе мия разход. Дали само при мен разхода и е 10.5 л. градско като я карам доста културно (бавно) ? Дали газ би било рсзумно решение ? Ако някой споделя мъките ми да даде съвет. Мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята в сабота и неделя е 9/100 бензин :lol: при супер икономи4но сам стигал и 7,4

оба4е през седмицата на къси разстояние и задръствания до 11,5/100

Ако искаш газова

аз сам с такава, чети из форума, но от сега ти казвам: неможе да се регулира добре обикновена газова уредва - харчлъка ми е:

магистрала 8,5 /100 газ

междуградско 9/100 газ

смесено 20км градско + 70км извънградско 9,5/100

градско --> в зависимост от газта, задръстванията : 11,5 -16 газ

Тва е положението

А аз не карам икономично, настъпвам си я: :lol::lol:

Ако искаш мога да те пратиа при моя газаджия

ФАБИЯ СЕДАН ЕЛЕГАНС 2001 1,4 МПИ 68кс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята в сабота и неделя е 9/100 бензин :lol: при супер икономи4но сам стигал и 7,4

оба4е през седмицата на къси разстояние и задръствания до 11,5/100

Ако искасх слагаи газова

аз са мс такава чети из форума но от сега ти казвам: неможе да се регулира добре обикновена газова уредва - харчлъка ми е:

магистрала 8,5 /100 газ

междуградско 9/100 газ

смесено 20км градско + 70км извънградско 9,5/100

градско --> в зависимост от газта, задръстванията : 1,5 -16 газ

Тва е положението

А аз не карам икономично, настъпвам си я: :lol::lol:

Ако искасх мога да те пратиа при моиа газаджия

ФАБИЯ СЕДАН ЕЛЕГАНС 2001 1,4 МПИ 68кс

мерси за сега събирам ценна информация

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с моята влезам във Варна на 6 среден разход, и излизам с 8. После пак го свалям на 5,7- 6,00 литра, докато се прибера. Мисля, че разхода ти ще падне. Ти знаеш ли, че когато си взех колата, докато й свикна разходът ми беше космически. Учебната ми беше дизелова, и после като си взех бензинката, беше голямо форсиране :lol: Както казваше инструкторката ми "Фурсещи бе Станиславе, фирсещи..."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt005 7 месеца я караш, а? Възможно е да е такъв разхода, ако се кара в задръствания или ако ползваш само ниските предавки (пак задръствания). Или ако я караш на къси разстояния и не успява да загрее. Но лично на мен, наистина ми се вижда висок този разход. Мислил ли си да идеш да си направиш центровка, диагностика... Може при едно прочитане на комп-а да се открие нещо...знам ли. Пък може и да си е лакома количката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В същност разхода е в градски условия и то в задръствания и на ниска предавка , но пак височко ми се чини. Карам служебна хюндай елантра и не харчи над 9 л. а мойта фабийка харчи кат ламя ! но извън градско при бавна скорост до 110 км е на 5л. СТРАННО А ? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.