Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

искам да споделя мъката си

esto

Recommended Posts

днес след 78 дни чакане на бъдещия ми шкодилак разбрах,че колата

е дошла но другарите от ЕТ са ми объркали поръчката и вместо цвета да е графит той е капучино и честно казано незнам какво да правя.

ако държа на цвета незнам дали още толко ще трябва да чакам .ще ви бъда благодарен ако споделите вашето мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че въобще могат да ти докарат графит, защото когато юни месец поръчахме нашата дилъра ми каза, че ще една от последните графити защото от втората половина на 2006 цвета графит щял да бъде заменен от въпросното капочино. Освен ако нямат на склад останали, иначе и капочиното не е лошо. Пожелавам ти успех и възможно най скоро да седнеш в новата си шкода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е много неприятно! Какво точно ти казаха от ЕТ и какво ти пише в договора?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:mrgreen: Тва само ЕураТек могат да сътворят :mrgreen:

Ако мислиш , че цвета може да ти понесе взимай я ... светъл е и по - няма да си личи прахоляка и мизерията от наще пътища и няма да се напича толкоз лятото ;) Ако ли не - Комитет за защита на потребителя или най - близкия адвокат ... може доста да ти свалят от цената от неустойка по неспазване на договора по "толкоз дребна подробност"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:evil: Лелеее, тия от ЕТ верно са големи *******!

Относно колата, виждал съм въпросното "Капучино" и на мен ми допада повече от "Графита". Така че, замисли се. Пък и, както казва The Best Forman, по-малко ще си личи като се изцапа. И все пак ако решиш да вземеш колата, издействай си неустойка. Все пак това си е сериозен гаф :oops: и сигурно доста ще смъкнат от цената !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

esto, човече...мнооо тъпо е станало :( Като го прочетох това, направо на мен ми докривя! Както каза stenly, виж какво пише в договора и какво са ти казали от ЕТ. Запознай се с правата си в детайли! Определено си мисля (аз), че с подходящ подход (адвокат) ще получиш тази кола, която са ти докарали вместо твоята с намаление (каквото и да е то). Така че ако смяташ, че може да се примириш с цвета - изкарай малка отстъпка ;)

А пък на другите тук ще кажа, че аз лично бих държал на цвета, точно толкова, колкото на всичко останало. Иначе защо да си правя труда да избирам кола, след като няма да ми пука дори за цвета - влизам и взимам тази от шоурум-а. Няма значение, че по-малко ще се цапа - пука ми - нали има автомивки. Пък и за мен е важно да е по-чиста вътре! Недейте така, колеги... Човека с кеф си прави колата, такава, каквато точно той иска и в един момент - изненадаааа! Всичко трябва да е наред, без компромиси! Иначе, какъв е смисъла от тези опции, когато си поръчваш кола? Не са ли това ПРИНЦИПНИ неща!

А ЕТ няма да коментирам изобщо! Мисля, че за пореден път, показаха на какво са способни (и това, като се има впредвид, колко малко хора тук, в клуба имат преки впечатления от тях - представете си останалата бройка, хората, които не пишат тук!)... Мъкааааа.......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в договора пише,че цвета антрацит което е заместител на графита почти нямат разлика.договора е така написан.че едва ли мога да издействам някаква отстъпка и ЕТ могат да правят почти каквото си поискат за съжаление,що се отнася за капучиното наистина е по практично и в същото време не е лошо но графита повече ми харесва.

ще преспя и ще видя какво ще сънувам и утре ще видим.

благодаря на всички за съветите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кошмари какво могат да ти докарат тез тиквеници ... моита неможех да я гледам с тъмно червеното , което беше оригиналния цвят , добре че тъпаците в КАТ бяха писали само червено инак по - рано щях да се сдобия с нова регистрация , ама нова кола да пребоядисваш си е коштунство , а да чакаш 10 години да матира - я хамилата , я хамиларя!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в договора пише,че цвета антрацит което е заместител на графита почти нямат разлика.договора е така написан.че едва ли мога да издействам някаква отстъпка и ЕТ могат да правят почти каквото си поискат за съжаление,що се отнася за капучиното наистина е по практично и в същото време не е лошо но графита повече ми харесва.

В договорът ти трябва да пише точно какъв цвят е поръчаната от теб кола! Договорът е сключен - връщане на зад няма! Ти обаче не получаваш колата, която си поръчал и то не по твоя вина! Това е достатъчно основание за намаляване на цената на предложения ти автомобил! Вместо да ти плащат неустойка за развалянето на договора, нека изчислят каква ще е тя и нека я приспаднат от цената на автомобила!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това просто е върхът,тия от ЕТ верно са ебати смешниците!:)

Аз бих запазил този цвят,защото лично на мен много ми харесва,но друг е въпросът,че ако ти се занимава с тях можеш наистина на ги направиш луди и да ти свалят нещо от цената!

Поздрави и със здраве да си караш Шкодичката! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,

В моя договор пишеше точния цвят с код (8Q8Q ако не се лъжа). Т.е. няма място за грешка. А като дойде колата и отваряш капака и там на таблеката си пише какъв и е цвета. Гледаш и ако не е същия им казваш че са объркали колата. Ако нещо се опъват им споменаваш правата на потребителя и комисия за защита на потребителя. Мисля че малко ще се постреснат. Все пак си в правото си!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Договорите се сключват за да се спазват. В случая според мен или трябва да откажеш да вземеш колата или да се пазариш за некаква отстъпка (ако плащаш в брой, разбира се)

Капучиното е страхотен цвят, моята е такава и не съм виждал друга марка коли с такъв цвят, но това не е оправдание за неизпълнения договор.

Ако опреш на камък в пазарлъка за отстъпката, подай жалба в Комисията за защита на потребителите, по ще хване дикиш отколкото съдебни разправии.

А за това какви ги вършат ЕТ - коментара е излишен, продават нови коли, а не втора употреба, където цвета е без значение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес от ЕТ ми се извиниха за грешката си и обещаха,че до 10 дни шкодата ще бъде в българия,а за отстъпки едва ли ще стане нещо

защото по договор всичко е ок.и нямам основание да искам каквато и да е компенсация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес от ЕТ ми се извиниха за грешката си и обещаха,че до 10 дни шкодата ще бъде в българия,а за отстъпки едва ли ще стане нещо

защото по договор всичко е ок.и нямам основание да искам каквато и да е компенсация.

Не се занимавай с никакви организации, а след доставката преди приемането на колата поискай адвокаТИТИТЕ на ЕТ и ги покани на приемането, предяви им претенциите си и седни на масата с тях.За това забавяне можеш да смъкнеш някой лев./вземи с теб някой запознат със законите/
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В моя договор пишеше точния цвят с код (8Q8Q ако не се лъжа). Т.е. няма място за грешка. А като дойде колата и отваряш капака и там на таблеката си пише какъв и е цвета

Е това! Няма какво да го коментираме. А иначе капучино-то замени сахара-та, тези цветове нямат нищо общо с Graphite gray metallic!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 10 дена кои знае ква глупост ще измислят. Искаш си каквото си поръчал и това е ако няма такъв цвят да не са пускали поръчката...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.