Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Гаранция на Фабия.

votolom

Recommended Posts

абе като говорехме за смяна на тампоните на стабилизиращата щанга се оказа че за тях било 1 година. Иначе принципно е 2 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и опция за удължаване с 6 месеца за някои от чарковете и също така опция след изтичането на гаранцията ЕТ да поеме част от разходите за ремонт при определени условия - много малко километри и редовно сервизиране. Аз обаче не бих разчитал на това... Всички са ме наплашили, че към 30к км. ще има проблеми с дисковете и с лагерите, но аз тогава ще съм извън гаранция... Не ми се мисли просто...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fabia 1.4 16v - 101 bhp - 54,000км. Никакви проблеми с дисковете, накладките и лагерите (на РС-а съм сменял лагер, но там аз си бях виновен), колата се сервизира редовно - необходимите консумативи се сменят по-рано от описаното в книжката (спирачна течност, свещи, масла, филтри)! С две думи - всичко си зависи от теб ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после някой да ме поуспокои. По принцип доста си пазя вещите,дано няма проблеми ;)

Не се притеснявай ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята Фабия няма сервизна книжка. В моето семейство са на принципа "Карай докато се счупи". Аз обаче не искам да си изоставям така моята кола. Бихте ли ме посъветвали как да започна сервизирането на колата. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и опция за удължаване с 6 месеца за някои от чарковете

Не е 6 месеца а е 12

ето в сайта им го пише. Като ги попитах тярбa ли нещо да се прави нещо за да важи това условие ми отговориха "ако колата е в добро състояние и малко км. и е минавала на прегледии и обслужване в ЕТ - получаваш отстъпка от закопуването на едри (скъпи) части"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички са ме наплашили, че към 30к км. ще има проблеми с дисковете и с лагерите, но аз тогава ще съм извън гаранция... Не ми се мисли просто...

Като се развали ше ги смениш ако земеш и за това да се притесняваш то по добре човек да не си купува кола...

Принципно като чуя удължаване на гаранцията все си мисля за някаква измама (като се развали пак ще те отсвирят че си паднал в някоя дупка и т.н.) като при компютрите удължаването става за сметка на прекупчика а не на производителя (а прекупчика само чака да ти смени нещо с ново и да го плати тои) Гаранция.... мерси заводската ми стига... тя моита не е и гаранционна ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.