Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

как е разхода Ви на масло?

1203

Recommended Posts

С голямо учудване забелязах, че с реното съм минал още 11 000км и маслото не е мръднало като ниво. Все пак двиг е на 400 000. Даже напоследък като запаля, малко пропушва и пак не гори.

На любимата 120-ка всичко оправих. Смених сегменти - 5000 без да изгори грам. После си захарчи както преди - за момента мисля - сегмент. И все пак не ми се връща към старите времена - като заредя бутилката с газ, да зареждам и тубата с масло :)

Понеже предстои смяна на двигателя ме интересува как се държат фаворити и фелиции след 150 000км ? Трябва да избера удачен двиг :) За фабиите има доста двигатели, май 1,2 не става за нищо - според думите на няколко собственика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя фаворит харчи около 1 литър на 1000км :(

:roll: теб май и нови маслообирачи няма да ти стигнат. Моят харчеше 200-300-400гр на 9000-10000км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mi то много страшно бе! Нямаш ли гумички по клапаните, Е поне не си достигнал до моя разход 4/1000 :) Но той се оказа следствие на почупени сегменти

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моита Фелиция гореше около кило на 1000км. Като сменях веригата и сложих и нови гуми на клапаните и сега маслото не трепка :mrgreen: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фаворите почти не гори масло ... т.е. не съм го забелязал 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз явно вървя към основен ремонт :(:(:(

по скоро може да се каже сегменти. на колко километърчета е двг-то :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по скоро може да се каже сегменти. на колко километърчета е двг-то :?:

на 160000 ама аз не съм първи собственик ,но като гледам гарнитурата на главата е сменяна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.