Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Шкода 120Л... антика!?

setfan

Recommended Posts

Наскоро влязох в немския сайт mobile.de и потърсих шкода 120Л и с учудване видях цена от 2000 евро и нагоре за шкода в идеално състовние.

Прилагам линк http://mobile.de/SIDGqeZ5DeKeNWwFbKQiHq ... 235623702&

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои май не правят разлика между нова тема и нов отговор! :evil:

Съжалявам обърках бутоните за нова тема и нов коментар, но промених успешно тази грешна тема :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало, наясно ли си с понятието "антика"? Иначе нищо чудно да има 120 за 2000 евро, ако е тотално реставрирана и с боцнат отзад VAG-ов мотор. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де "антика" е образно казано. "ретро" сугурно също е смешно, но явно някаде по света нащите шкоди са доста голяма рядкост или атракция

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, това е яко преработвано или има някаква друга история, не може да бъде 77-ми набор и да е "японка".....Това купе се предлага от 1985 година....явно или всичко е подменено - калници, маски, рамки за фарове, фарове и стопове, брони, джанти, седалки.....или и аз не знам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата си е просто 1987 набор .Най вероятно е печатна грешка. И не виждам нищо антично в тази кола.Просто си е супер запазена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен наистина може и да е от 77 г. - както каза Росен с тия къси полуоси и 14" гуми... ама сигурно купето е било намачкано на манерка ли супер изгнило и са й сменили ламарините от японка, щото не са намерили оригинални. А бронята може да не е от Гарде, а да е била шкодата 120ЛС или ГЛС - запушили са и дупките за мигачите, а тука някой колеги се чудят как да направят точно обратното - да ги изрежат в броня от японка :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.