Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

поленов филтър

dekata

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже моята Фелка има ли поленов филтър,къде се намира и как се сменя :D Звучи малко като ултиматум ама не е :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Сточна гара при бай Мето има едни дунапрени с нещо черно от едната страна , което се води поленов филтър , но в момента когато таз гъба се напои с вода стъклата така ще се препотят , че и 6 та степен на въртилатора няма да те опрай ;)

Аз в момента съм изкроил една мрежа за прозорци , която не позволява да се пълни парното с шума .

Ако колата е с климатик сигурно има разлики с фаворитовото парно и там със сигурност трябва да истински поленов филтър , но такова чудо не съм виждал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми каже моята Фелка има ли поленов филтър,къде се намира и как се сменя :D Звучи малко като ултиматум ама не е :lol:

нямаме такива екстри на фелициите - сменяй въздушния и горивния и си свиркай :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз в момента съм изкроил една мрежа за прозорци , която не позволява да се пълни парното с шума .

Ако колата е с климатик сигурно има разлики с фаворитовото парно и там със сигурност трябва да истински поленов филтър , но такова чудо не съм виждал.

С климатик е.Това ли покриваш с мрежичка<a href=81674_880.JPG' alt='81674_880.JPG'>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно като махнеш гуменото уплътнение има пластмасова решетка , която при Фаворита се сваля и на нея съм сложил мрежата сигурно и на Фелицията е така пробвай и сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на фелицията се сваля, само внимавай да не я счупиш, като я дърпаш нагоре, пластмасата старее и става чуплива. По-добре я захвани с някакви кукички или нещо такова от двата края и я издърпай нагоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бе колега dekata - то по принцип няма филтър под решетката!! Идеята е, като махнеш пластмасовата решетка да си сложиш филтър. Както колегата The Best Forman сподели - изрязваш си едно парче от мрежа за прозорци или дамски чорапогашник - с размер, малко по-голям от елипсата на решетката, слагаш парчето на нея, за да я притисне като си влезе в гнездото и слагаш отгоре гуменото уплътнение. Само имай предвид, че ако "филтърът" ти е от чорапогащник, ще ти се задръства по-бързо от фината прах и трябва по-често да го сменяш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бе колега dekata - то по принцип няма филтър под решетката!! Идеята е, като махнеш пластмасовата решетка да си сложиш филтър. Както колегата The Best Forman сподели - изрязваш си едно парче от мрежа за прозорци или дамски чорапогашник - с размер, малко по-голям от елипсата на решетката, слагаш парчето на нея, за да я притисне като си влезе в гнездото и слагаш отгоре гуменото уплътнение. Само имай предвид, че ако "филтърът" ти е от чорапогащник, ще ти се задръства по-бързо от фината прах и трябва по-често да го сменяш.

:lol: жена ми най ще се прости с еротичните си жартиери :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: жена ми най ще се прости с еротичните си жартиери :mrgreen:

абе - не е задължително да са на ЖЕНА ТИ :lol::lol:

Сега загрях ;) Сигурно не ми работи термостата :mrgreen:

....ъъъъ, кво?! май не схващам връзката между "поленов филтър" и "термостат".... ма може да е и от късния час на денонощието.... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....ъъъъ, кво?! май не схващам връзката между "поленов филтър" и "термостат".... ма може да е и от късния час на денонощието.... ;)

Влади, dekata сега е разбрал за филтъра (загрял демек). Метафора, приятелю :mrgreen: . Понеже "загрял" бавно, не му работи термостата. :mrgreen: Поздрави! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влади, dekata сега е разбрал за филтъра (загрял демек). Метафора, приятелю :mrgreen: . Понеже "загрял" бавно, не му работи термостата. :mrgreen: Поздрави! :)

:smt017 :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

аз пък реших, че dekata си е направил некъв мноо як тунинг на Фелата и си е вързал термостата с поленовия филтър - задръства ти се филтърът, затваря се термостатът, загрява ти колата, става ти топло и си отваряш прозореца \:D/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.