Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Масло за скоростната кутия

Odin

Recommended Posts

Колеги,

какво масло трябва да се сипе в скоростите за да не става на мед в студа. Интересува ме конкретно спецификация, марка цена..а да и колко събира 2.5 л ли беше?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приста ЕР 90 /SAE 90W/. Събира ~2лв., т.е. 2 тубички са достатъчни. Това обаче става доста гъсто през зимата. По редките са SAE 80W но пък като се стопли ще трябва пак да го смениш с по-гъстото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спаред мен 75W90 не е подходящо за шкодовата кутия, но ако ти караш с такова от известно време и всичко е ок кажи и ние да минеме на такова, само не мисля да е Motul, при положение че отдавна има бг варианти с такъв вискозитет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята е с 75W90 на ацд . маслото се води полусинтетика. когато го налях скоростите започнаха да се включват доста по- лесно . на студено(-10 ) когато пусна съединителя двигателя почти не забавя тихите обороти . със старото приста еп 90 не беше така .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.