Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Хашек, палаткаджия поне един ще има - АЗ :mrgreen: не заради парите толкова, колкото заради тръпката ...

Публикувано
Тъй значи, на 9.03 ще има ретро-рали в Елена и съответно ще мога да разуча нещата по-отблизо за там.

:smt039 Хашек, какво е това рали в Елена, че напоследък хич не съм в течение - пловдивския ретроклуб ли го прави?

Публикувано

Има още един вариант: Черни Осъм (защо пък да не стане традиционно - както Докси).

това е добра идея, на Черни Осъм беше супер....

Публикувано

Соколовски манастир

Манастирът предлага настаняване, като през пролетта на 2006г. цените за нощувка са съответно 10 лева на легло в стая със собствена баня и тоалетна и 7лв – в стая със санитарен възел на етажа. Храна се предлага в малко ресторантче близо до оградата на манастира.

Пред манастира има голяма поляна за всичко.Намира се в планината/височина по-малка от Узана/ Пък и попската ракийка не е зле :lol: Има и много други подобни места.Ако има навити мога да звънна да проверя цените за 2007г.

http://www.bulgarianmonastery.com/bg/so ... stery.html

Килифаревски

Килифаревският манастир предлага добри условия за пренощуване и почивка. Цените са 6 лв./легло със собствен санитарен възел в новата сграда и 4 лв./легло с общ санитарен възел в старата. Храна се предлага в механа на около 500 м. от манастирските порти.

http://www.bulgarianmonastery.com/bg/ki ... stery.html

Мердански

Манастирът предлага спане само на големи групи (от по 20-30 човека) само с предварителна заявка. Резервация може да се направи на тел. 279, село Мерданя, Великотърновско.

http://www.bulgarianmonastery.com/bg/me ... stery.html

цените са стари и трябва да се проверят.

Публикувано

Има още един вариант: Черни Осъм (защо пък да не стане традиционно - както Докси).

това е добра идея,но мился че Троян е по-добре от Черни Осъм....

Е то Троян е близо-риташ манивелата,палиш и заминаваш;)В Ч.Осъм сме по-необезпокоявани и никой не прави проблеми за шумотевицата покрай събора дето вдигаме...Между другото нека някой,който е спал в бунгалата да сподели каква беше цената и условията там? :roll:

Публикувано

Соколовски Манастир rulzzzzz !!!

Там е много яко! Ванка - молба, батко: проучи нещата и сложи информацията направо тук.

Мерси предварително.

П.С. Като проучим всички варианти ще пусна анкета за място. Датата вече е ясна - 28, 29, 30 април и 1 май.

Публикувано

манастирите са много добри места наистина .. само... дали ще е редно да си пренасяма шумотевицата до тях а? все пак това ще е авто-събор, 100% ще има форсирания, бира до припадък, гонки ще искаме ... :?

Публикувано

Акула, на бунгало бяха Тошо и пловдивската компания, майна...

Иначе аз съм за изместване на датите със седмица напред (4-5-6 май, Гергьовско време) и да си идем пак на Черни осъм.Беше хубаво, имаше всичко което ни трябваше...Кво повече да искаме?А излети до манастирите и местностите винаги може да си организираме отделно.Тук проблема е че се мисли за доста хора и коли накуп, па цени се търсят и е сложно да се скача из българия по нови места.

Иначе след колко му е-пускам една тема "Отивам на Узана на разходка, кой е с мен" и тръгваме...

Публикувано

И аз бих искал ако може да е седмица по-късно...просто не мога за 1ви април иначе имам желание.

А и черни Осъм е хубаво мястото може наистина да го направим традиционно. И да поканим и колегите от Чехия, Македония, Сърбия...

Публикувано

И аз съм за традиционно събиране в черни Осъм и идеята на Один е много добра за колегите от съседните страни, но как ще стане незнам!!!

Публикувано

аз лично предпочитам всяка година да сме на нови места, но за толкова много народ ще е трудно да се организира - в Черни осъм също ми се видя тесничко, но както каза Миро поне вече е проиграно и ще може да се доизчисти като организация

Публикувано

Аз лично имам претенции само към датите - нека да са в края на април, че ако събора е след 1ви май пак ще го пропусна :x .

В крайна сметка каквото народонаселението реши :roll: ...

Публикувано
Акула, на бунгало бяха Тошо и пловдивската компания, майна...

А излети до манастирите и местностите винаги може да си организираме отделно.Тук проблема е че се мисли за доста хора и коли накуп, па цени се търсят и е сложно да се скача из българия по нови места.

Иначе след колко му е-пускам една тема "Отивам на Узана на разходка, кой е с мен" и тръгваме...

Предложих соколовския защото е отдалечен има 10дек. отпред, бирария, импровизиран детски кът и не на последно място цената защото някой хора ги възпира точно тя.

Публикувано

уф, аз май ще го пропусна, ако не е преди края на март, отивам да бачкам по морето :? поне ще се опитам да се отскубна един ден да дойда да се нагледам на Чешки красавици :lol:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Голямо затишие по темата настана. Аз разгледах малко снимки от една среща на Узуна и мисля че мястото е добро. Това е едно голямо хотелче:

http://www.hotelimpuls.com/index2.html

Но колегат пише и за някаква хижа където цените са били по 7 лв. на легло.

Копирам цялото съобшение от форума за пневматично оръжие.Надявам се колегата да не се сърди.

Ето и офертите за хотелите:

1.Почивен дом "Еделвайс"

- капацитет 96 легла

- нощувка - цена на легло 19 лв (евентуално отстъпка до 1 лв)

- начин на хранене - механа (ресторант)

Снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110932

2. Хотел "Географски център"

- капацитет 31 легла

- нощувка - цена на легло 19 лв с включена закуска

- начин на хранене - механа (ресторант)

Снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110943

Тук няма снимки на стаите защото всички бяха заети.

3. Дивечовъдна станция "Росица"

- капацитет 35 легла

- нощувка - цена на легло 9,6 - 12 лв (12 лв са стаите с баня и тоалетна)

- начин на хранене - туристическа кухня (сами си готвим)

Снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110944

4. Хижа "Узана"

За нея се знае достатъчно , във втория си пост съм дал линк към темата за срещата от 2006 г.

Цените в ресторантите (механите) са почти еднакви, ще ви дам едно примерно меню за да придобиете представа:

Вечеря:

1. Овчарска салата 300 гр - 3.5 лв

2. Свинска пържола 200 гр - 4.5 лв

3. Кюфте (кебапче) 0.70 гр - 0.90 лв

4. Комбинирана гарнитура - 1.5 лв

5. Ракия 50 мл 1.20 - 2.90 лв

6. Бира 500 мл - 1.20 - 1.40 лв

7. Безалкохолно (Кока-Кола...) - 0.80 лв

ОБЩО: 14 лв

Според мен е време за по конкретна ориентация.

Публикувано

Аз като "местен" да се намеся.На Узана ходих миналата година Август и пак си умрях от студ. Пътя бива, ама няма мегдан за ластици,щото е тесен.Относно спането с цените не съм запознат но има 1-2 добри хотела. А иначе докато стигнете от Габрово до там ще ви се завие свят от завои.Повече и по-големи са от тия при прохода Шипка :mrgreen: Аз лично съм по-навит за В.Търново.Първо, че наличието на язовир наблизо ще допринесе за доброто настроение на всички и особено на половинките ни(гледка, т'ва-онова :mrgreen: ), а не да пиеш бира на 1000+ метра надморска височина да те брули няк'ъв вятър :?

Публикувано

Добре бе хора аиде да направим една анкета и да решим къде ще ходим. Не ми се изпуска събор макар и пътник на този

Публикувано

И какво сега-няма да идвате с нас на Ч.Осъм на 4,5 и 6 май :roll: :?:

Публикувано

Морски, недей така.Този клуб се е доказал не веднъж и дваж в организация на срещи, мисля че най вече за тяхно добро е сами да си решат, а не да се чувстват задължени да идват със другите клубове.

Към колегите от Шкода Клуб България-еми, Лада Клуб България с мнозинство на анкета реши да проведе събора си в Черни осъм и тази година, на 4, 5 и 6 май.Понеже виждам че мнозинството при вас не е ентусиазирано от датата и мястото, не се чувствайте обвързани с нас и изберете сами мястото на срещата ви.Ако все пак се присъедините към нас, ще се чувстваме поласкани и радостни.Ако ли не-в никакъв случай обидени.

Публикувано

Радо, аз на тия дати със сигурност ще съм на писта Калояново - 24 часа за ретроколи, независимо дали ще е като участник или зрител, така че от мен - приятно изкарване на събора, знам че бира не пиеш, затова обърни няколко кока-коли и за мен! :D :smt013

Публикувано
...

Колкото сме повече толкова по-весело.Минали събори се е потвърдило,че се разбираме всички клубове и съборите стават исторически.Та исках да ги поканя,а не да карам някой да се чувства длъжен :D

Публикувано

Тази годиа и мен ме бройте където и да бъде, разбрах че миналата година е било много добре :D и не мисля да пропусна едно разпускане :D

Публикувано

Така и не разбрах уточнено ли е мястото и датата :roll:

Публикувано

За датата се гласува в момента.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.