Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

реика за Фаворит

cecipi4a

Recommended Posts

Здравеите.Нов съм във форума,а от няколко дни се здобих и с една Фаворитка 135 92г.Наи голямия и проблем е реиката,има голям луфт.Та мисалта ми е дали да си въстановя старата или да си купя нова.Понеже в Козлодуи няма магазин за Шкода и незнам какво да поръчам.Моля някои да ми обясни какви части да поръчам.А колко струва една нова реика.Предварително Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първо добре дошъл и второ - погледни няколко теми по-долу: http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3636

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От мен съвет ако ще караш колата по - дълго време си вземи една рейка да ти е мирно , а ако е за временно можеш да я позакърпиш , но резултатите са за не повече от 6 месеца - лагери , втулка и червяк за първо време ще закрепят положението , но си е риба работа и излишна хамалогия ;)

П.П. Цените са ще годе приемливи - към 60 лв. са тез части + работа на някой майстор и ще стъпиш почти на цената на нова , която ще можеш да си смениш и сам и само ще ти се наложи реглаж на предница. Ти избираш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А добре дошъл!!! :smt005 Щом си от Козлодуи то си наясно тогава къде е село Селановци.Отиваш при гумаджията (намира се на главния път на селото)и взимаш рейка. При него има доста части. Пича се е блъскал с колата и ги е разглобил за части.Ако решиш може да прескочиш и до Оряхово . Работя в ПГ" Проф. М.върбанов" и колата винаги е пред училишето.(Тя е единсвената шкода в града) По натам охраната ще те опъти как да ме намериш. Във Враца има магазин за чаркове. Намира се срещу гарата .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.