Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Дали е смотания съединител ?

The Best Forman

Recommended Posts

От сума време сутрин трудно включва 1 и 2 , чат пат дори и в спряло състояние ... маслото е идеално , сложих и добавка , ама разлика йок .

Днеска ме изкара от нерви - на пл. Македония помпах кат луд мъчих и накрая кое не става с чалъм , става със сила включи и докато се прибрах мизерий не е правила . Понатегнах го още малко съединителя та се вирна почти до волана , но свободния ход не му се промени дръстично , а той самия до лятото се биеше с ботовете на маховика ... позакрепих го , но се чудя ако инсталирам едно ново амбряжче дали ще спре да ме мъчи или да мисля за кутия ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съмнявам се да е от съединителя. Така как си го натегнал може в съвсем скоро време и да пробоксува.По вероятно е аксиалния лагер да ти играе тези курвенски номера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак пък кутия :roll: като го натегна не започна ли да включва скоростите по добре. Ако е имало този ефект значи си си за съединител мисля

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че няма да буксува съм сигурен , щот е на по - малко от 30К , ама нещо тоз път Локхийд са се изложили здраво ... феродото и лагера са перфектни , но притискателния диск е похапнат / ламелите де / и сигурно е покривено всичко от тва биене в маховика :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.