Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgtraxxaspepino-racing.comtraxxas

Подмяна на стъкло

SHOMATA

Recommended Posts

:mrgreen: Здравейте! Преди време като се разминавах с една кола за опесъчаване, камъчета, но доста големички удариха по предното стъкло. По късно видях, че на едно място от удара има следа по стълото като само е откъшена люспа /колкото нокът на малкия пръст/, без стъклото да е спукано. Има ли смисъл да нодя до застрахователя - Бул Инс. Ако не, кажете някъде където възтановяват стъкла, че така ме дразни. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен - потърси алтернативен начин да оправиш стъклото,ще отнеме поне ден,два за да ти сменят цялото стъкло,а и тия Бул Инс може да помрънкат още толкова,преди да ти платят щетата! :)

Има и един друг вариант за врътка със застрахователя,но за нея ще те оставя да се сетиш сам! 8)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При всички положения отиди до застрахователя. Най-малкото трябва да регистрират щетата и да ти платят (за Vectra-та ми дадоха около 110лв). След това сменяш или не стъклото. Ако не го смениш при следващото застраховане ще пишат че е с дефект, т.е. няма да ти го застраховат. Но поне ще си взел парите.

Иначе смяната на стъклото на Vectrata излизе около 110 лв. самото стъкло и 25 лв. гуменото уплътнение. Но аз си взех стъкло с потъмняване в горната част - гъзарийка си е и е много практично.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според мен е добре да се видиш със застрахователите.

След подобен инцидент при мен се появи пукнатина долу в дясно, на предното стъкло, която взе да расте. Не ми се разправяше, но като отидох до застрахователите, описаха щетата, след което в Кобра ми смениха стъклото за 3 часа (за да стегне лепилото) и 140 лв, а застрахователите ми платиха 180. Така че според мен е по-добре да не си губиш времето с възстановяване, освен ако не намериш точния човек ;)

...с/у КАТ съм виждал обяви за възстановяване на автостъкла, но нямам лични впечатления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наи добре застрахователя да ти плати ново нали затова имаш застраховка. Само внимаваи със стъклата наи добре оригинално и в краен случаи Кобра като монтаж кобра може и да са добри ама като стъкла са наи скапаните и после колко са закалени и колко се драскат и доколко е същия цвета не е ясно. Оригинално наи добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.