Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Простотията българска или тема за чесане на пръсти.


The Best Forman

Recommended Posts

Преди 22 часа, shotik написа:

До сега само прочитах от време на време, аз дъртия, живял ей там , за където някои нямат представа, когато хората бяха доволни от много неща и това го пише ето тук , копирал съм го , само една неточност видях, но ще си затрая, но и няма да пиша повече, колкото и да ме предизвиквате :

 

 

Един Българин:

Голямо нямане беше! Направо ми е чудно как сме живяли тогава!

Нямаше банани по Петров ден и по Димитров ден.

Нямаше Авокадо (дето сега е "на всяко гърне мюрдия" в кулинарните предавания)

Нямаше Маракуя

Нямаше феляфил и дюнер

Нямаше Макдоналдс.

Нямаше Леберкез.

Нямаше дресинг

Нямаше милионери

Нямаше клошари

Нямаше мутри

Нямаше ипотеки

Нямаше железни врати и решетки по прозорците. Желязните врати си ги направихме за наша сметка след дпадането на "желязната завеса"

Нямаше "такса мощност"

Нямаше така водомер

Нямаше такса "задължение към обществото"

Нямаше безработица

Нямаше здравни и социални осигуровки за плащане.

Нямаше винетки

Нямаше бездомни кучета и котки

Нямаше частни яхти

Нямаше гейпаради

Нямаше Агенция за закрила на детето

Нямаше педофили

Нямаше лифтинг, пилинг, липосукция...

Нямаше имотни и телефонни измамници

Нямаше магазини за дрехи втора употреба.

Нямаше внос на коли втора употреба

Нямаше непочистени пътища и бедстващи автомобили през зимата

Нямаше талончета за търкане от едва свързващи двата края

Нямаше менте храни и напитки.

Нямаше турски и индийски сериали и американски с по хиляди серии.

Нямаше реалити шоута. Наместо "фермата" ходехме на бригади.

Нямаше "ВИП брадър" в който "звезди" се запознават и представят една на друга кой с какво се занимава и с какво и на кого е известен.

Нямаше реклами за хапчета против пърдене, диария, запек, вагинална сухота препарати против гъбички по ноктите които да прекъсват филмите по време на вечеря.

Нямаше селища без здравна служба.

Нямаше неопазена граница.

Нямаше незащитени хора в малките населени места.

Нямаше неосъдени престъпници.

Нямаше престъпници с по 5-13-39 висяши досъдебни производства или влезли в сила, но неизтърпени присъди.

Нямаше инвалиди само по документи. Сега всеки 8-ми се води инвалид. (900 хиляди от 7 милиона. Тогава 70 хиляди на 9 милиона)

Нямаше купени дипломи

Нямаше приети във ВУЗ с двойки или с невзета матура.

Нямаше милиционери и прокурори / съдии в престъпни схеми.

Нямаше обири на банки и магазини.

Нямаше отвличания на хора. Сега отвличат дори за отнемане на органи за трансплантация.

Нямаше...

Нямаше...

Нямаше... Абе голямо нямане нямаше! Ка сме живяли в онова нямане - не знам!

 

При желание мога да те запозная с доц. Ива Пушкарова. Преподавател по наказателно право. За останалата част от биографията й можеш да употребиш Гугъл. Та Ива, с която периодично работя и води обучаения като инструктор в Академията ми, прекарва няколко години заровена в архивите, обследваща престъпността по време на комунизма. Изненада! Налична е БРУТАЛНА такава. До толкова брутална, че 90те години в България има за първи път от 1965г. спад на убийствата. Повтарям, 90те години, когато хората се трепеха доволно. Та в отговор на какво е имало и какво е нямало, с оглед на написаното от мен и в интерес на обективната истина, трябва да стигнеш до извода, че нещото, което най-много е нямало е информяция.

 

Преди 4 часа, pbanchev написа:

Колега PRR, ти може и да не делиш хората по "географски" принцип (и аз не ги деля), но колегата sauber, очевидно ги дели. Познавам и други софиянци, които го правят.

 

Колегата sauber е роден в гр. Ловеч. Жена му в град Варна. Единственото софийско около sauber е адреса му и дъщеря му ;) 

80% от клиентите на фирмата, която управлявам са извън София и София област. Двата най-големи клиента на жена ми в дейността й също са извън София и София област.

Останалите аргументи мога да ги прочета и в някой Фейсбук група "BALGARIQ E S RUMEN RADEV" и не намирам за конструктивно да ги обсъждам.

Повтарянето на едни и същи мантри тип SASIPAHA Q TAQ DARJAVA и писането с предположения ме кара само да очаквам включване за финал с "КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРРРИИИИ".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1.5k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • PRR

    267

  • tuningmania

    190

  • The Best Forman

    178

  • Izolini

    154

 

преди 16 минути, sauber написа:

Oстаналите аргументи мога да ги прочета и в някой Фейсбук група "BALGARIQ E S RUMEN RADEV" и не намирам за конструктивно да ги обсъждам.

Повтарянето на едни и същи мантри тип SASIPAHA Q TAQ DARJAVA и писането с предположения ме кара само да очаквам включване за финал с "КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРРРИИИИ".

 

Да, можеш да ги прочетеш къде ли не, но по-важно е дали са верни, а не къде са публикувани. Че я съсипаха, съсипаха я, но не очаквай включване, защото аз никога не съм искал някой да ми дава нещо даром и не познавам такива хора. Все пак, възниква въпроса, след като и хората, с които контактуваш не са такива, от къде знаеш, че повечето са мързеливи мрънкачи? Дано да не е от DW...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, tuningmania написа:

До @PRR - "Не се сещам държава, която е просперираща и поддържа голяма държавна администрация".

 

Чакай да ТЕ подсетя:

 

 

 

Миро, а това какво общо имаше ?!?!? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @PRR - Еееее, може и да бъркам, но ми се струва, че изказваш твърдения, че Държавата НИ е супер. А после пък каза, че няма силна Държава с голяма Администрация и за това ТЕ информирах, че СМЕ близо до рекордьори и в тази класация..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай, чакай! Никога не съм казвал, че държавата ни е перфектна. Дори съм много далеч от такава мисъл. Но и не смятам, че тя ни е проблема! По-точно не ни е най-големия проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, pbanchev написа:

 

Да, можеш да ги прочетеш къде ли не, но по-важно е дали са верни, а не къде са публикувани. Че я съсипаха, съсипаха я, но не очаквай включване, защото аз никога не съм искал някой да ми дава нещо даром и не познавам такива хора. Все пак, възниква въпроса, след като и хората, с които контактуваш не са такива, от къде знаеш, че повечето са мързеливи мрънкачи? Дано да не е от DW...

 

Ами там е проблема, че не са верни. В края на 2019г., преди да удари пандемията, България беше с най-добрите си икономически показатели не във съвременната, а в историята си по принцип. И продължава да се развива. Знам, че са мързеливи и мрънкачи от ежедневието си. Ти само работливи хора срещаш явно? DW е най-антибългарската медия, ако имаха печатно издание и задника нямаше да си бърша с него.

Би ли ми обяснил как е възможно голяма част от хората да просперират и почти толкова голяма част да повтарят репликата "Майка ти еб*ло" ? Как па не можаха някои хора да се развият за 15 години? Как е възможно на едни да им е добре, а на други зле? При положение, че вече няма значение партийна обвързаност, дали си от Исперих и кой е баща ти? И говоря за масовите хора, не за Черепи, ребра, футболни босове и не знам си кой.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти тема задъвкахте.

Оставям мойте пет ст'инки и млъквам:

1. София и провинция - у Големото добрутру се изсипа цялата българска селяния и простотия. Вече е по-срамно да си столичанин (да не се бърка със софиянец), отколкото "провинциалист".

2. Пепи PRR не си прав - бачкам цял живот, от работа не съм и няма да бягам, но положението става все по-тежко и съм все по-близо до бедност - просто у нас трябва да си нечий човек, да си много голям и силен (и финансово), за да не се налага да оцеляваш. И не съм само аз - явно средата ни е различна. Сигурно е хубаво да си IT или нещо от тоя род, но тези които работим "мръсните" професии не сме никак добре.

3. Комунизъм, социализъм, демокрация - и по татово време си имаше кусури и сега ги има (за годините на прехода не ми се и коментира), само дето тогава проблемът беше държавата и строя, а сега е стадото (няма да си счупя езика да кажа, че сме нация).  

Останете си със здраве всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @sauber - България оглавява безброй лоши международни класации. Най-ниски Заплати, най-ниски Пенсии, най-много Работещи на Минимална Заплата, най-много Работещи за Заплати между Минимална и Средна, почти липсваща Средна Класа, най-доплащано Здравеопазване, най-лоши Пътища, най-ниска продължителност на Живота, най-много емигриращи, най-ниска Раждаемост, току-що направени неща се рушат седмици/месеци след строежа, на най-отговорни длъжности се назначава Хора, които не са учили каквото трябва за дадената позиция, официално се говори между 50 и 60% корупция, няма нито един осъден Политик, нито понеО Олигарх. Изтъкваш, че СМЕ по-добре от преди 50-100 Години? Че то за това на дали има две мнения. То оставаше да СМЕ по-зле. Кой Днес е по-зле от преди 100 Години? Въпроса е, че НИЕ СМЕ 10 пъти по-добре, когато всички са поне 100 пъти по-добре. Най-търсения Човек в България, Бойко Доганов, вчера отива на планирано посещение в Българска Църква и след няколко Минути бяга през задния вход, защото отпред 10-ина Човека искат да го вкарат в Затвора (колкото и това чисто физически да не може да се случи току-така). И това в 2021 Година, в Европейска Държава. ТИ май Живееш другаде, Честно. Сабуди се, Готин си, не искам да ТЕ загубим..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, tuningmania написа:

официално се говори между 50 и 60% корупция,

Искам да ми посочиш официалния източник.

 

То и 117 място по свобода на словото сме, въпреки че ввсеки псува управляващите както си иска. Горкия разследващ журналист Боби Цанков, дето загинал докато разследвал мафията. А всъщност беше един радиоводещ с една камара дела за присвояване и първа дружка с хората с екзотични прякори. Едни други журналисти все имат сензационни материали, които се оказват въздух под налягане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @ID A - Какви са ТВОИТЕ критерии за Официален Източник? ТИ къде очакваш това да бъде публикувано? На официалния сайт на някое Министерство ли? И какво значи, че всичко на някои Журналисти, се оказва въздух под налягане? От 100 неща, нито едно да не е вярно, не ТИ ли се струва леко подозрително? Няма нещо на този Свят, което да се повтаря 100 пъти и да е случайност. Това от мен го запомни. Как пък един скандал в България не излезе истина? Всякакви чужни Политици грешат и подават Оставки, само тук са безгрешни. Стига безочие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официален източник е всяка държавна структура разполагаща със съответната информация. Ти казваш "официално се говори". Кой говори официално? Защото с подобни празни приказки, сами се очерняме и гоним потенциалните инвеститори. И това защото някой драпа за власт.

От 100 неща, за се надяваш че нещо е вярно, аз бих сменил медитация,.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @ID A - Аз се надявам 1 да е така. А ТИ се надяваш 100 да не са. Правиш ли разликата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Logrus написа:

...

2. Пепи PRR не си прав - бачкам цял живот, от работа не съм и няма да бягам, но положението става все по-тежко и съм все по-близо до бедност - просто у нас трябва да си нечий човек, да си много голям и силен (и финансово), за да не се налага да оцеляваш. И не съм само аз - явно средата ни е различна. Сигурно е хубаво да си IT или нещо от тоя род, но тези които работим "мръсните" професии не сме никак добре.

...

Всяка професия има своите пикове и спадове. За съжаление, ти си в този бизнес, който се пренасели и конкуренцията те смачква. Виж, ако държавата те мачка с ограничения, които важат само за теб, но не и за останалите (или избрани от тях) вече е проблем. Но, когато цели браншове са засегнати, най-вероятно не е виновен друг освен пазара. И срещу това не може да се направи почти нищо. Аз работих близо 30 години в сверата на телекомите, но видях, че там нещата се изчерпаха и, при първа възможност, смених сферата с нещо абсолютно непознато и ново. Трудно е, но се налага за да "оцелееш". Разбирам, че при много професии такова преквалифициране е доста по-трудно.

 

Преди 3 часа, tuningmania написа:

До @sauber - България оглавява безброй лоши международни класации. Най-ниски Заплати, най-ниски Пенсии, най-много Работещи на Минимална Заплата, най-много Работещи за Заплати между Минимална и Средна, почти липсваща Средна Класа, най-доплащано Здравеопазване, най-лоши Пътища, най-ниска продължителност на Живота, най-много емигриращи, най-ниска Раждаемост, току-що направени неща се рушат седмици/месеци след строежа, на най-отговорни длъжности се назначава Хора, които не са учили каквото трябва за дадената позиция, официално се говори между 50 и 60% корупция, ...

Айде пак се отплеснахме в посока "колко е лошо при нас". Ти видя ли как са нещата "навън"? Там, на място, като местен? Защото ревем колко е лошо при нас, ама базата ни за сравнение е "ама там е по-добре". Пример - 2019та направих една доста прилична разходка от най-южната до почти най-северната точка на Италия, като умишлено ползвах не магистралите, а първокласните им пътища. Ами не са ни лоши пътищата, вярвай ми ;) 

А "най-доплащаното здравеопазване" не го схващам много. На база на какво? За кои операции/манипулации говориш? И колко струват те "на запад"? 

Дори не искам да коментирам общите приказки "туку-що напревени...", защото пак гледаме какво не му е наред, а не какво е направено. Пример - тук наизлязоха хиляди "специалисти", коментиращи колко лошо и неправилно били поставени плочите за незрящи в София ..., а в същото време аз се разхождах в Рим и там плочите по абсолютно същия начин завършваха в стените на сградите. Дали е правилно не знам, но хората там не търсеха само "косурите", а се фокусираха върху постигнатото/направеното. Ама ние сме си хейтъри. 

И къде "официално се говори между 50 и 60% корупция.." ? Дай да видим "официалните" документи? Защото е абсурдно да събереш "официално" със "се говори" в едно изречение. Нещо като "официално неофициални данни" :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @PRR - Значи и за ТЕБ, не се ли е произнесъл Български Съд, не е Официално, така ли? А ако по най-голяма междугалактическа случайност и Съда е Купен, тогава кой трябва да признае/отрече дадено нещо дали е Официално? Сигурно Папата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе извинявай, ама ти що седиш тука в лайната? Има близо 30 държави до които можеш да стигнеш само с лична карта? Кво правиш в тая дупка България?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @sauber - Е това е Въпрос с голямо "В". За сега седя главно, защото не мога да оставя Болните си Родители. За после не се съмнявай, че тук и на Почивка няма да стъпя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТОП! Значи е въпрос на време да намериш щастието и да ни оставиш да се давим тука в акитата. Па ние ще се оправим някак си. Или няма да се оправим, не знам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, tuningmania написа:

До @PRR - Значи и за ТЕБ, не се ли е произнесъл Български Съд, не е Официално, така ли? А ако по най-голяма междугалактическа случайност и Съда е Купен, тогава кой трябва да признае/отрече дадено нещо дали е Официално? Сигурно Папата?

Миро, дай да си говорим сериозно. Изрази като "говори се", "казва се", и т.н. показват, че авторът не се ангажира с конкретен източник, т.е. не иска и не носи отговорност относно истинноста на предоставената информация. Съответно няма и смисъл да се коментира. 

От друга страна, не всяка информация поместена в интернет пространството трябва да се приема за достоверна. Напоследък сме затрупани с информация от всякакви източните, някои от които с доста съмнителна репутация.За съжаление, не малко хора се връзват на такива писания, без дори да обръщат внимание кой е източника, само защото вътрешно искат да прочетат точно това. Да не говорим, че българина, в голямата си част е дигитално неграмотен. Уви :(

За горното спомага в не малка степен и, както аз я наричам, "манипулативна журналистика".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, tuningmania написа:

До @sauber - Е това е Въпрос с голямо "В". За сега седя главно, защото не мога да оставя Болните си Родители. За после не се съмнявай, че тук и на Почивка няма да стъпя.

 

Сори, ама това ми е в повече... 

След като "цялото ти Аз" иска да живее и работи в чужбинаТА. Да си част от "белите държави" като заплащане, начин на живот и манталитет... Да заявяваш, че неискаш да стъпваш в България щот тука е много зле... 

За кво толкова се напъваш и вадиш негативното в тия дискусии ? 

Малко ми е нелогично. 

Прилича ми на точно на мрънкяне и плюене Ей така. За спорта. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, sauber написа:

В края на 2019г., преди да удари пандемията, България беше с най-добрите си икономически показатели не във съвременната, а в историята си по принцип. И продължава да се развива.

? Шегуваш се... Вярно, че това го казва редовно телевизора и така става официално, но далеч не вярно. Това са думи на един конкретен субект, но те никога не са били потвърдени от друг, независим субект или организация. Освен това, нали щяхме да усетим такъв невиждан прогрес.

 

Преди 9 часа, sauber написа:

Ти само работливи хора срещаш явно?

Доколко са работливи... те си знаят, но наистина не познавам човек, който има възможност да работи и да не го прави.

 

Преди 9 часа, sauber написа:

Би ли ми обяснил как е възможно голяма част от хората да просперират и почти толкова голяма част да повтарят репликата "Майка ти еб*ло" ? Как па не можаха някои хора да се развият за 15 години? Как е възможно на едни да им е добре, а на други зле?

"Голям" и "малък" са субективни понятия... Имай предвид, че хората са различни. Включително и като способности. Това, че ти си част от хората, които са умни, образовани, инициативни, проспериращи... не означава, че всички са такива. Някои не са толкова умни, получили са по-лошо образование, не са инициативни... или по някакъв начин са достигнали предела на възможностите си, затова работят на заплата, имат по-скучна и по-нископлатена работа... Но това не означава, че не заслужават уважение. В крайна сметка, има нужда от бизнесмени, но има нужда и от боклуджии, например. Такава е ситуацията не само в България. Ако е вярно, че за нормален живот, на човек му трябват 600 лв. на месец, а пенсията на вече споменатия 75-годишен бай Иван, който е преживял два инсулта, е 350 лв., защо да спестява това, което мисли за майките на управляващите!? Като си мълчи и се преструва, че всичко е наред, нещо ще се подобри ли? Като "тегли една майка" поне малко му олеква психически... Та, мисълта ми е - не съди за другите по себе си! Дано да има повече хора като теб и по-малко като бай Иван, но засега не е така... Поне тук, на село...

 

А това е добро допълнение...

Преди 7 часа, tuningmania написа:

До @sauber - България оглавява безброй лоши международни класации. Най-ниски Заплати, най-ниски Пенсии, най-много Работещи на Минимална Заплата, най-много Работещи за Заплати между Минимална и Средна, почти липсваща Средна Класа, най-доплащано Здравеопазване, най-лоши Пътища, най-ниска продължителност на Живота, най-много емигриращи, най-ниска Раждаемост, току-що направени неща се рушат седмици/месеци след строежа, на най-отговорни длъжности се назначава Хора, които не са учили каквото трябва за дадената позиция, официално се говори между 50 и 60% корупция, няма нито един осъден Политик, нито понеО Олигарх. Изтъкваш, че СМЕ по-добре от преди 50-100 Години? Че то за това на дали има две мнения. То оставаше да СМЕ по-зле. Кой Днес е по-зле от преди 100 Години? Въпроса е, че НИЕ СМЕ 10 пъти по-добре, когато всички са поне 100 пъти по-добре. ......... ТИ май Живееш другаде, Честно. Сабуди се, Готин си, не искам да ТЕ загубим..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @mRt - Правя го, от все Сърце, защото искам положението в България да се подобри. Това, че бих изчезнал на Секундата, е 99% следствие от Системата тук а не от някаква си друга конкретна моя прищявка/идея..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, pbanchev написа:

? Шегуваш се... Вярно, че това го казва редовно телевизора и така става официално, но далеч не вярно. Това са думи на един конкретен субект, но те никога не са били потвърдени от друг, независим субект или организация. Освен това, нали щяхме да усетим такъв невиждан прогрес.

 

Доколко са работливи... те си знаят, но наистина не познавам човек, който има възможност да работи и да не го прави.

 

"Голям" и "малък" са субективни понятия... Имай предвид, че хората са различни. Включително и като способности. Това, че ти си част от хората, които са умни, образовани, инициативни, проспериращи... не означава, че всички са такива. Някои не са толкова умни, получили са по-лошо образование, не са инициативни... или по някакъв начин са достигнали предела на възможностите си, затова работят на заплата, имат по-скучна и по-нископлатена работа... Но това не означава, че не заслужават уважение. В крайна сметка, има нужда от бизнесмени, но има нужда и от боклуджии, например. Такава е ситуацията не само в България. Ако е вярно, че за нормален живот, на човек му трябват 600 лв. на месец, а пенсията на вече споменатия 75-годишен бай Иван, който е преживял два инсулта, е 350 лв., защо да спестява това, което мисли за майките на управляващите!? Като си мълчи и се преструва, че всичко е наред, нещо ще се подобри ли? Като "тегли една майка" поне малко му олеква психически... Та, мисълта ми е - не съди за другите по себе си! Дано да има повече хора като теб и по-малко като бай Иван, но засега не е така... Поне тук, на село...

 

А това е добро допълнение...

 

 

Абсолютно! Заради изказванията на накой по телевизора, доходите и стандарта на живот ми се вдигнаха. Както и на повечето хора, не само около мен. Не е защото икономиката се развива.

И едно е да работиш и тотално друго е да работиш като хората. Защото ми отне 3 месеца да възпитам кафето до офиса, че трябва да имат терминал. Щото ако нямат, с колегите някъде другаде ще ходим да оставяме по 30-40лв. на ден. Ма иначе и те работят, въпроса е дали го правят като хората и така, че да са презпочитани от клиентите си.

Иначе аз не съм образован. Най-високата диплома, която притежавам е за средно образование, с успех около 4. Обаче хората, които ми дават заплати и ми плащат за други неща са установили, че често дипломата е лист удостоверяващ загубата на 4-5 години от живота. Както го виждам и аз, търсейки персонал. И да, хората са различни. Но аз нямам проблем човек да ми каже "толкова си мога". Имам проблем толкова да си може, ама космоса, Бойко Борисов, рептилите, Путин и Бил Гейтс да са му виновни. Щото някой ако е на зор и иска да живее добре, ще работи нискоквалифициран труд ако трябва, ама на 3 места. Така както аз едновременно управлявах 2 фирми, водех Академията си и респективно обучения и паралелно с това работех в охранителен екип. 2 години подред, шест дни в седмицата, по 14-15 часа работен ден. Колко хора са готови да го направят според теб? И колко ще кажат "Нищо не става в тая държава"?

 

Живота ми на възрастен човек не тръгна от нулата, тръгна от минус. И сега съм доволно на плюс. Не защото съм екстремно умен, не защото съм се занимавал с глупости, а само и единствено защото не ме мързи. Сигурно не е възможно на всеки да се случи, ама като видя хора, дето псуват, че нямат пари, но ходят на работа в 11 (тенекеджията ми примерно) и ми се "доаква".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За втори път четийки мнение  в тази тема , пускам сълза .. не можах да дочета мнението по разбираеми причини .. чувствам се като на сбирка на Анонимните алкохолици и много ме натъжи факта как е нарушен душевния комфорт на клиента и му е отнето правото да си извади картата и да я размаха доволно пред всички за кафе от левче или два .. съкрушен съм ! Сега разбирам девиза на един сервиз за газови уредби - Клиента винаги има право .. да бъде набит :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото право на клиента е да се възползва от свободният пазар. А той наказва по-тежко и от прокуратурата когато те мързи и не ставаш. След което форумите и интернета се пълнят с хора, които я държавата, я някой друг ги е преебал.

А иначе с поредното мнение в темата се убедих, че дървената философия отдавна е мъртва и твърдостта й е еволюирала в някви матриали с далеч по-устойчиви и твърди характеристики.

 

Сега отивам да поработя, че да не ми се изкриви и на мен космоса и да прекъснат способността си за четене с разбиране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.