dimitar_ak #26 Отговорено 2 Февруари За ходилите има ли къде да се забавлява 3 годишно хлапе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mishelle #27 Отговорено 3 Февруари Заведението няма детски кът, в който да оставиш детето. Отвън има добри условия за игра, но трябва да си с детето. Трафик и коли няма, защото ресторанта не е на улицата. Моя по-малък юнак също е на 3 и предполагам ще дойде с мен. Идват и по-малки деца. Колко от тях ще са там тази година незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #28 Отговорено 3 Февруари Сори пичове , аз няма да дойда, и повече може би няма да влизам, просто за 2ри път ме пр**ба един от нашите. Да ви е сладко на срещата,хапнете и за мен. Писна ми от форум и све.. не е срамно да се защитиш, но според P** явно е спам... Писна ми от форумни дивотии . Bye! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ID A #29 Отговорено 4 Февруари @maxrpm Стига си се правил на обиден. Ти затова ли отиваш до Пловдив, да хапнеш или да се видиш и на живо с хора, с които предимно си пишеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SKODA 105 RS #30 Отговорено 11 Февруари 5 дни до превземането на Първенец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlackSpot #31 Отговорено 11 Февруари Ако наредя нещата за събота + още 3 цилиндъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharpshooter_ #32 Отговорено 11 Февруари + още двама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Боре #33 Отговорено 11 Февруари Уви, аз вероятно ще отпадна от мероприятието. Живи и здрави, следващата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ID A #34 Отговорено 11 Февруари Аз + 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Алекси Георгиев #35 Отговорено 11 Февруари Преди 2 часа, Боре написа: Уви, аз вероятно ще отпадна от мероприятието. Живи и здрави, следващата година. Еее, Боре, надеждата умира ли последна или вече е умряла ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ibson33 #36 Отговорено 11 Февруари На 29.01.2019 г. at 14:39, Mishelle написа: По традиция всяка година откриваме началото на клубните срещи в областта на Пловдив, града с едни от най-любезните Шкода и клубни домакини. Мястото е добре познато на повечето от вас, а за новите колеги ще напиша - който веднъж дойде, идва всяка година: с. Първенец , ресторант "Малкият Явор" (на около 10км от Пловдив) - линк към картата на местността. дата: събота, 16.02.2019г. начален час: 13:00ч. Снимки от минали срещи: 2017г. и 2018г. Ресторанта е с приятна и вкусна кухня, цените са добри. Програмата е свободна - среща с готини хора и хапване в уютно ресторантче. Всеки е добре дошъл, без значение от кой край на България ще тръгне. Важното е да вземе със себе си доброто настроение. И семейството Моля тези от вас, които ще дойдат, да пишете в темата или на лично съобщение, за да се направи ориентировъчна резервация в ресторанта. Организираното пътуване за софийската група. 11:00 - сборен пунк на паркинга на Метро на Цариградско шосе (с/у ИЕЦ). Идвам, двама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyslav Filipov #37 Отговорено 11 Февруари Присъединявам се и ще ви очаквам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mishelle #38 Отговорено 12 Февруари Благодарение на @__smirnoff__ резервацията в заведението вече е факт. Ще има достатъчно места за всички ни. За тези от вас, които все още се чудят ще напиша - събирайте доброто настроение и в събота заповядайте в с. Първенец. Пловдивската група знае как да посреща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izolini #39 Отговорено 12 Февруари Аз за съжаление, въпреки че се бях наканил страшно, пропускам срещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Боре #40 Отговорено 12 Февруари Уви, вероятно - дрън, дън ... Не отпаднах ! Идвам и съм жаден !!! Както се изрази Д-р Иванов: Събрахме се, Тримата глупаци... Пардон - дъртаци ! Кой е третият, ще видите ... Хайде, събирайте настроение и сили, идваме да се веселим ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SKODA 105 RS #41 Отговорено 12 Февруари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitar_ak #42 Отговорено 13 Февруари Ще дойдем с жената, детето остава при баба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vector6973 #43 Отговорено 14 Февруари +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o #44 Отговорено петък в 17:30 Изчаквах до последно за един ангажимент, но благополучно се отървах. Идвам и аз. +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diana_kraice #45 Отговорено петък в 17:48 +1 макар и в последния момент. Бих возила някой от клуба ако не му се кара, но имам ангажимент в Пловдив и ще тръгна по рано от вас. Ако все пак някой реши и може да убие 1 час в Пловдив, имам 2 свободни места в колата-говоря за София. 0878 224 524 ако искате звъннете ще ви взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitar_ak #46 Отговорено петък в 18:06 И аз имам 1 място, но ще тръгнем рано, за да се разходим в Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Алекси Георгиев #47 Отговорено петък в 21:28 Диана, щом имаш две места, виж дали Боре няма да има нужда от "банкетна гайда No.2" да му я закараш и нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #48 Отговорено понеделник в 00:09 Беше много готино, това си говорихме днес и с Иво . Искам пак ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове