The Best Forman #1 Публикувано 15 Май, 2017 Въпроса е - защо свети лампата за маслото на малки обороти на старите Шкоди ? Визирам МВ и 100С. Учудих се на двигател след основен ремонт (сменено всичко от гол блок) след около половин час работа на място започна да свети и така докато не охлади , но загрее ли пак започва. Маслото е 15/40 и след разработката сигурно ще се мине на по-дебело , но и това трябва да е ОК ... на кобиличковия вал хвърля добре демек има мазане , ама свети пущината. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #2 Отговорено 15 Май, 2017 (Редактирано) Под картера, по ръба на блока има болт за регулиране на налягането на маслото. Трябва да се отвие, до момент че леко да се впие в гарнитурата. По - този начин проблема ще се реши. Има го описано в зелената книга за S120. Редактирано 15 Май, 2017 от maxrpm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desislav stanev #3 Отговорено 15 Май, 2017 (Редактирано) От разпределителния вал.До колкото помня,лагери там не се сменят,лагерува директно в блока и се слагат усилени валове при ремонт.Маслената помпа също е възможна причина,но е по-малко вероятно.По принцип така могат да си карат во веки веков.Не се притеснявайте за това.Масло 20W50 ще се отрази добре. Забравих за датчика-също много вероятно да работи некоректно. Редактирано 15 Май, 2017 от desislav stanev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Best Forman #4 Отговорено 15 Май, 2017 Аз не съм събирал до сега такава старуха . Разпределителния вал седи добре , даже стегнато в блока , но ме съмнява тъпата маслена помпа , защо са я дали да се събира с гарнитура при положение , че там всеки микрометър е важен. Инак мотора и преди ремонта си светеше като коледна елха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x.d.x #5 Отговорено 15 Май, 2017 вариантите са 4 маслена помпа датчик лагери или клапан но най добре забучи един манометър може и на мястото за датчика и пробвай с клапана за налягане. успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desislav stanev #6 Отговорено 15 Май, 2017 На маслената помпа луфта трябва да е реално само самата гарнитура,мисля че беше 0,1мм,но не съм сигурен.Демек без гарнитура трябва да няма луфт. Но си мисля,че е от вала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #7 Отговорено 15 Май, 2017 (Редактирано) Не си играйте с глупости, мотора е неразрушим, маслената помпа ще работи и без гарнитура. Отвийте болта в блока за да се вдигне налягането на маслото и не се занимавайте с гимнастики. Ще прецакате мотор на 0км... Мотора е направен за 15W40. На теория и 10W40, трябва да е ок, като предписано за фаворит 1.3. Не му трябва по - гъсто масло, след 2 обиколки на пистата на прекъсвач, ще изяде лагерите на кол. вал. Редактирано 15 Май, 2017 от maxrpm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Best Forman #8 Отговорено 15 Май, 2017 Сашка , спи спокойно , няма да го скапем ... както казах проверил съм го , че качва масло ... най-много да разхлупя картера и да изхвърля тъпата гарнитура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #9 Отговорено 15 Май, 2017 (Редактирано) Гена с тебе се чуваме. Слушай ме сега Шкода 100 има гарнитура, същия мотор шкода фаворит няма гарнитура. Затова написах че може и без, защото тя е хартиена , толкова тънка, че нищо не прави, не я махай , така си е оригинално и работи. Свалете картера, по ръба на блока преди 1984 година (старата следа) има месингов болт, развии го така че на пипане леко да стърчи от блока, болта е за права отверка и регулира налягането на маслото, под него мисля по спомен че има една пружина и една съчма. Проблема не ти е в маслената помпа или в мотора! След 1984 год (новата следа) няма болт а налягането се регулира само от пружината в маслоподемника. Как точно се регулира новия модел незнам, но за стария съм 100% сигурен. Втората ми 120ка , бялата, (1984 стария блок) започна да мижи лампата, отворих зелената книга и имаше ефект. Аз днес фелата я напържих на 2ра скорост на прекъсвач, на 5500, пък не ми светна маслото, дето няма гарнитура, тая гарнитура не я смятай в уравнението Редактирано 15 Май, 2017 от maxrpm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maxrpm #10 Отговорено 23 Май, 2017 Така. След спор вчера, установих че несъзнателно съм ви подвел и наистина болта (поне по чертеж във всички възможни книги + Haynes) Няма нищо общо с налягането на мазителната система, а то се регулира само и единствено от редукционния клапан с пружината, като в едната книга пише, че на пружината може да се подложат шайби , ако това е необходимо. Съжалявам още веднъж, че ви подведох! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumasl #11 Отговорено 7 Януари, 2018 Ако и темата да е архивна, тъй като седи някак незавършена (не е ясно аджеба, лампата угасна или не ),само за статистиката - и при единия (преди 84 -а) и при другия мотор (след 84-а), практически се регулира само прага при който се отваря предпазния клапан (въпросната пружина със съчма) за високо налягане на маслото. При блоковете преди 84-а има възможност за допълнителна интервенция чрез винта, описан в постовете на @maxrpm, като действието описано от него ,води до пълното отпускане на пружината и така вдига прага на задействане на клапана . При моделите след 84 , тази опция я няма, пружинката е застопорена със шплент (по спмени). При отварянето си този клапан прави частичен байпас , като връща част от подкаченото масло обратно в картера. Възможни варианти за присветване на лампата (при условие , че всичко друго е ОК) е счупена (или много омекнала пружинка), която не осигурява доброто затваряне на байпаса при ниско налягане , или (личен опит) заклинила съчма в отворено положение (в моя случай след каране с неподходящо масло (по-гъсто) ). При загрял двигател , маслото е по- рядко , и при тихи обороти, при пълно или частично отворен клапан , не осигурява налягането , необходимо на датчика да угаси лампата . Добрата новина е , че това все пак , ако и да е дразнеща , не е фатална драма , налягане в системата има достатъчно за да закара масълце до всеко кьошенце ... но все пак нека не се пробва колко дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове