Jump to content
Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете. Прочетете повече... ×
skoda-auto.bg     autozone.bg

Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете.

Mishelle

След направената актуализация на форума е възможно вашата парола за достъп да е със сменена кодировка на системно ниво. Което означва, че дори да я изписвате правилно, форума няма да я приеме. За да решите този проблем е нужно да използвате "Забравена парола", намиращо се долу, в дясно, под полетата за въвеждане на потребител и парола. След което на мейл адреса, който сте използвали към вашия потребител, ще получите писмо от форума, посредством което ще може да въведете своята стара парола или да генерирате нова.

 

Ако мейл адреса, с който сте регистрирал вашия потребител, вече не е активен, няма да може да използвате опцията "Забравена парола", защото няма да получите писмотото, генерирано от форума. В такъв случай следва да използвате формата за "Контакт", намираща се в най-долната част на форума. Чрез нея следва да ни изпратите:

- своето потребителско име;

- мейл адреса, използван при регистрацията на потребителското име (нужен е за да удостоверите, че това сте вие);

- нов мейл адрес, с който желаете да заменим настоящия и невалиден такъв.

 

След като се уверим, че данните съвпадат, ще получите писмо от нас, съдържащо служебно генерирана парола. С тази парола ще можете да влезете във форума, след което да я смените от потребителския си панел.

 

Поздрави,

администратор

Шкода клуб България

×