Home / Superb 2 / Skoda Superb Estate Outdoor: На Острова

Skoda Superb Estate Outdoor: На Острова

Skoda ще зарадва британските си клиенти със специална офроуд версия на комбито Superb. Базовата й цена на Острова е 26 465 паунда.Superb Estate Outdoor се отличава от стандартния модел по пластмасовите панели на праговете и арките на калниците, защитните кори на двете брони, 18-цоловите Luxon колела, релсите на покрива и SE нивото на оборудване.

В пакета за Superb Estate Outdoor влизат също ключови помощници като системата за контрол на налягането в гумите и асистентът за потегляне при наклон, както и някои екстри, които може да са от ключово значение по черните трасета. Системата за почистване на челните светлини и подгряването на дюзите за вода на чистачките са сред тях.

Superb Estate Outdoor ще се предлага задължително с двойно предаване, като базов за специалната серия е 1,8-литровият TSI (118 кВт). Следващата стъпка е двулитровият TDI (103 кВт), който е комбиниран с DSG скоростната кутия с два съединителя. По-мощната му версия – тази със 125 кВт, е оборудвана стандартно с механична трансмисия.

Базовата цена за Superb Estate Outdoor във Великобритания е 26 465 паунда за бензиновия вариант. Двулитровият дизел с DSG трансмисията стартира от 28 100 паунда.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...