Home / Superb 2 / Skoda Superb: Ново лице

Skoda Superb: Ново лице

Skoda обяви, че по време на международното изложение в Шанхай ще бъде представена обновената версия на флагмана на марката – Superb.Основните промени при автомобила са свързани с промените в дизайна на екстериора и интериора, оптимизирането на техниката и въвеждането на няколко нови решения за подобряване на комфорта.

Обновената Skoda Superb ще бъде лансирана на европейския пазар през юни тази година и се отличава с нов дизайн на предната и задната част, променен интериор с възможност за избор между девет нови тапицерии и две версии на волана, както и върхово за сегмента вътрешно пространство и товарен обем (595 литра при хечбека, 633 литра при комбито).

В оборудването на новата Skoda Superb могат да бъдат включени стъклен таван, панорамен, система за безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, избор между четири мултмедийни/навигационни системи, адаптивни предни светлини и други.

В сравнение със своя предшественик, новият Superb обещава с около 19% по-добра икономичност. Всеки един от представителите на модела е оборудван със система старт-стоп. При особено икономичната модификация GreenLine средният разход на гориво е едва 4,2 литра на 100 километра.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...