Home / Rapid / Skoda Rapid Spaceback на IAA

Skoda Rapid Spaceback на IAA

Чешката марка Skoda ще представи на автомобилното изложение във Франкфурт IAA комби версията на Skoda Rapid.С Skoda Rapid Spaceback чехите искат да спечелят купувачите, които наистина ценят по-голямото пространство, но преди всичко отдават значение на възможностите за трансформация. Той е конструиран на платформата на седана, като междуосието е запазено, а задната част е по-къса с 18 сантиметра.

Rapid Spaceback е пораснал на височина. До средните колони автомобилът е идентичен със седана, а назад Skoda претендират за линия на покрива, наподобяваща купе. Чувството за простор отзад в автомобила не е по-малко в сравнение със седана Rapid. Обемът на багажника на Skoda Rapid Spaceback варира между 415 и 1380 литра. Двойният под се предлага като допълнителна опция. Обемът на багажника на хечбек версията е 550 литра.

С каросерийния вариант Spaceback Skoda създава възможности за индивидуализиране на автомобила. Съществуват различни варианти като опция за панорамен стъклен покрив, допълнително увеличение на задното стъкло, което почти директно се влива в стъкления покрив.

По отношение на задвижването, Skoda Rapid Spaceback ще стартира с четири бензинови и два дизелови мотора с широк спектър на мощността от 75 до 122 к.с.

Skoda Rapid Spaceback ще бъде на разположение на търговците през октомври, а цените все още не са обявени.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...