Home / Fabia 3 / Skoda Fabia 3 Combi ScoutLine: Outdoor лице на комбито

Skoda Fabia 3 Combi ScoutLine: Outdoor лице на комбито

Skoda продължава да разширява своята емоционална ScoutLine гама. От началото на 2016г. портфолиото на Fabia  Combi ще бъде увеличено с още едно предложение – Fabia Combi ScoutLine. Новата модификация се характеризира с впечатляващо офроуд излъчване, отличителни пластмасови панели и стилни алуминиеви джанти.
Третото поколение на Skoda Fabia е много добре прието от клиентите по целия свят. Само за първите девет месеца на тази година, доставките на модела в Европа са се увеличили с повече от 20% в сравнение със същия период на миналата година и така до клиенти са достигнали общо 124, 400 автомобила.

Новата Skoda Fabia се предлага на европейския пазар от ноември 2014г., като хечбек, а комби версията на модела е в продажба от януари 2015г. През тази година бяха представени още Skoda Fabia Monte Carlo и нейната комби версия. ScoutLine модификацията на модела увеличава с още едно, впечатляващите комби предложения на Skoda Fabia.

Skoda Fabia Combi ScoutLine се характеризира с по-енергично и авантюристично излъчване. Отличителните защитни елементи на предната и задна броня засилват мощния дизайн на автомобила. Орнаментите са боядисани в матово черен цвят, защитните елементи са лакирани в рефлексно сребристо. Разположените странично на автомобила первази и арки на калниците имат пластмасови елементи, които са боядисани в матово черно покритие. Корпусите на външните огледала също са в рефлексно сребристо. Фарове за мъгла и черен покрив със сребристи релси за багажник, допълват забележителното офроуд излъчване на автомобила.

ScoutLine версията на Fabia може да бъде оборудвана в зависимост от избора на клиента с 16-цолови алуминиеви джанти с дизайн ‘Rock’ или 17-цолови алуминиеви джанти с дизайн ‘Clubber’. Моделът ScoutLine се предлага във всички цветове, които са налични за Skoda Fabia. При двигателната гама, клиентът може да избира между три бензинови (55 kW, 66 kW and 81 kW) и три дизелови двигателя (55 kW, 66 kW and 77 kW). Всички двигатели отговарят на стандарта за вредни емисии Евро 6.

Skoda продължава да разширява моделната си гама с отличителната версия ScoutLine с офроуд излъчване. Skoda Fabia Combi ScoutLine се характеризира с всички изключителни качества на популярния малък автомобил. Моделът представлява впечатляваща комбинация от модерен дизайн, иновативни технологии и изключителна функционалност. Автомобилът предлага достатъчно вътрешно пространство и по-точно – най-голямото багажно отделение в сегмента на малките автомобили. В типичния за Skoda стил и този модел се характеризира с висока функционалност, като Fabia Combi ScoutLine може да бъде оборудвана с до 17 „Simply Clever решения”.

 

източник: Skoda Auto BG

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...