Home / Superb 3 / Skoda усъвършенства мултимедията на Superb

Skoda усъвършенства мултимедията на Superb

Компанията Skoda представи своя флагмански Superb за моделната 2018 година. Седанът ще се предлага с подобрена мултимедийна система, нови опции и електронни асистенти.

И така, при вариантите, оборудвани с информационно-развелкателни системи Bolero и Amundsen, диагоналът на екрана е увеличен от 6,5 на 8 инча. Размерът на монитора на топ версията с комплекс Columbus е увеличен от 8 до 9,2 инча, а базовата Swing – от 5 на 6,5 инча.

Обновената Skoda Superb получава за първи път системата Park Distance Control, която автоматично задейства спирачките, ако седанът се доближи опасно до друг автомобил, докато паркира.

Освен това седанът може да бъде поръчан със седалка на водача с вентилация и масаж, както и функция за увеличаване на гласовете в предната част на колата, чрез която водачът може по-лесно да разговаря с пътниците на задния ред.

И накрая, представители на чешката марка твърдят, че инженерите са успели да подобрят звукозилацията на Superb чрез използването на нов филм на стъклата на предните врати.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...