Home / Superb 3 / Skoda провежда тестове на странен прототип на Superb

Skoda провежда тестове на странен прототип на Superb

Фотошпионите напоследък носят много често снимки на камуфлирани прототипи на марката Skoda. Наскоро папараците попаднаха на тестове на обвения Fabia, а сега вече разполагаме и със снимки по време на пътни изпитания на Superb. Фотообективите са запечатали предната и задната броня на автомобила , както обикновено се прави, когато се провеждат тестове на рестилизиран модел. Истина е обаче, че за актуализиране на фамилията на третото поколение Skoda Superb, което направи своя дебют през миналата година, е твърде рано.

Веднага прави впечатление, че пътният просвет на автомобила е по-малък от този на стандартния модел. Може би чехите подготвят спортен пакет за Superb с пренастроено шаси и по-ниско окачване.

Снимки на интериора все още няма, но скоро време фамилията Skoda Superb трябва да се получи същата мултимедийна система, която е инсталирана на кросоувъра Kodiaq, чиято своята световна премиера ще се проведе вчера.

Трябва да се отбележи, че папараците са заснели тестовия прототип Superb, оборудван с камери. Най-вероятно чехите изпитват система за сигурност за този модел. Автомобилът пред нас е с нов бодикит, който ще бъде на разположение като опция. Известно е, че се очаква разширяване на обхвата на двигателната гама на модела – трябва да видим плъгин хибрид, както и „гореща” модификация VRS с двигател с мощност 300 конски сили под предния капак. Всичко това няма да се случи преди края на 2017 г. – началото на 2018.

източник: ams.bg

x

Check Also

Очакваме ви на Национален Шкода събор 2017г.

Тази година, по традиция, националния събор на Шкода клуб България отново трябваше ...