Home / Citigo / Skoda преобразява Citigo за 2017 г.

Skoda преобразява Citigo за 2017 г.

Всички двигатели на модела сега отговарят на задължителния стандарт Евро 6.

Skoda преработва Citigo за моделната 2017 и серийно го оборудва с LED дневни светлини. С незначително доплащане малкият автомобил е преобразен със смартфон докинг станция, автоматичен контрол на климатика и цветово решение с контрастиращи бои.

Смартфон комуникация в Skoda Citigo.

Нова е и музикалната система Blues с Aux-in, CD плейър и SD слот за карти. Новото радио под името Swing няма CD, но в замяна на това разполага с Bluetooth, шест високоговорителя и цветен дисплей. Това е най-високият стил на оборудване, който се предлага серийно и може да се допълни със смартфон докинг станция. Това например прави навигацията и музиката приложими.

За разлика от консолидирания брат VW, който освен фейслифта е обновен и с нов трицилиндров турбо, Skoda се ограничи при смяната на моделната година с нова инфотейнмънт система и нови екстри.

Skoda обогати линиите на оборудване с ново цветово решение за покрива, корпусите на външните огледала и олекотените джанти в черно и бяло. Контрастиращият модел се предлага в Candy бяло, Tornado червено, Spring зелено металик, Tungsten-сребристо металик и Deep черно с перлен ефект. Началната цена на Citigo Active с три врати остава 9770 евро.

Още през май 2016 Skoda конфигурира малкия автомобил Citigo към Евро 6 стандарта за вредните емисии, като освежи и дизайна на интериора. Сега всички двигатели на Skoda Citigo отговарят на задължителния стандарт Евро 6. Всички модели с автоматична трансмисия ASG разполагат серийно на борда със система за рекупериране на спирачната енергия и старт-стоп система.

Skoda Citigo с лек ретуш.

Нови са и екстериорните цветове на Skoda Citigo- сапфирен син металик и волфрам сребрист металик. Новият стил на оборудването ще бъде с топ версията Elegance. Citigo Easy, Active, Ambition и Style са обновени със свеж интериорен дизайн и нови декори. Версиите Monte Carlo ще бъдат с тонирани задни светлини и червена централна конзола. Skoda пуска Citigo като специален модел в Cool Edition с климатик и ценово предимство от 1700 евро.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...