Home / Новини / Skoda на Автосалон София 2015

Skoda на Автосалон София 2015

В периода 17-25.10.2015г. се проведе ежегодният автосалон в София, на който българските автомобилни вносители зарадваха огромния брой гости, посетили изложението. На щанда на Еуратек ООД, официалният вносител на Skoda за България, определено имаше какво да се види. Беше изложена цялата актуална и обновена моделна гама на Skoda.Гостите можеха да се любуват на Skoda Superb с двигател 2.0 TSI с мощност 280HP и ниво на оборудване L&K. Автомобилът беше продаден още в началото на изложението, но остана да краси щанда на Skoda до последния ден. За първи път на живо всички видяха и неговия събрат – Skoda Superb Combi, като изложението може са се счита за неговото официално представяне в България. Моделът от години е символ на удобство, комфор и лукс. Skoda Superb  и Skoda Superb Combi са с ненадминато по простор място за краката и най-голямото багажно отделение в своя клас.

Другият модел на Skoda, който обираше овациите на салона беше Octavia vRS, като изложеният модел беше от лимитираната серия vRS230, оборудван с двулитров бензинов турбо агрегат, развиващ максимална мощност от 230 к.с.

Разбира се и около останалите модели на Skoda имаше постоянно хора, които пробваха удобството на седалките, размера на багажника и се радваха на красивите линии и дизайнерските решения. На вниманието на посетителите се радваха моделите Rapid, Octavia, Octavia Scout, Citigo и не на последно място – красивата червена Skoda Fabia в изпълнение Monte Carlo.

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...