Home / Статии / Шкода клуб България на VW Фест 2017г.

Шкода клуб България на VW Фест 2017г.

И тази година Шкода клуб България участва на VW Fest, който се проведе на 1-2.04.2017г. в IEC. Благодариме на Косьо и Митето за достойното представяне на клуба с техните автомобили. Благодариме и на нашите домакини от VW Club за поканата и топлото посрещане. Специално колата на Митко Ников, дори да бяхме я оставили без аранжировка, със сигурност щеше да обере овациите. Но предвид миналогодишния успех и приятните емоции, които оставихме в гостите на феста, тази година отново заложихме на аранжиране на приятна сценка с наш изложбен автомобил. Този път изградихме импровизиран бокс, с крикове, колички с инструменти, разглобен двигател, извадени бутала, валове и т.н. Решението ни беше радушно прието от домакини от VW Club и от посетителите, които не спираха да разглеждат автомобила и да се снимат с него. Излишно е да споменавам, че втора такава кола в България няма, всички фенове на Шкода я познават, а мнозина са изпитали на собствен гръб загубата по време за обиколка на писта Дракон на нашите национални събори – включително коли с по 300+ коня.

Малко преди края на изложението Митето запали бегачката в залата, с което накара гостите за пореден път да обградят автомобила и да извадят телефони и апарати за снимки. При последвалото награждаване, председателя на VW Club, връчвайки наградата за Митко, с усмивка сподели, че това е наградата за колата, която всички с удоволствие видяха и чуха.

Гост на VW Fest 2017 беше и телевизионна медия, която направи обстоен репортаж за колата на Митко Ников и взе интервю от него. Очакваме готовото видео, след което ще го публикуваме на нашата страница.

Ние от Шкода клуб България сме горди, че тази година успяхме да покажем най-известния в българските Шкода среди автомобил, който заслужаваше да бъде видян (и чут) от феновете и на други автомобилни марки. И сме благодарни и признателни на Митко за отделеното време, средства и желанието да бъде участник във VW Fest 2017. Поклон!

x

Check Also

Шкода клуб България на VW Фест 2018г.

На 17 и 18.03.2018г. в Интер Експо Център, гр. София, се проведе ...