Home / Octavia 2 / Предстои фейслифт на Skoda Octavia 2

Предстои фейслифт на Skoda Octavia 2

Второто поколение на Skoda Octavia се продава повече от добре по цял свят вече трета година. От Млада Болеслав са решили да подмладят модела с лек фейслифт.Това е от огромно значение, защото именно моделът Octavia определя успеха или неуспеха на цялата фирма. В момента в Австрия вече се провеждат тестове на модернизираната Octavia. Второто поколение на този извънредно успешен за Skoda модел е на пазара от 2004 г. Обикновено, когато се прави фейслифт, това става по средата на жизнения цикъл на един модел. Така че подмладяването нa Octavia изглежда естествено, защото в днешния автомобилен свят поколенията тна моделите от такъв клас се подменят изцяло средно на 6-8 години.

Според досегашната информация, промените по Octavia ще бъдат предимно от козметично естество. Променена ще бъде съставената вече от три части предна броня с нови отвори за въздух, нововъведения ще има и в интериора, който ще бъде изработен от по-качествени материали.

По предварителни данни, подмладената Skoda Octavia ще бъде показана тази есен на изложението във Франкфурт, а продажбите в Европа ще започнат в началото на следващата година.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...