Home / Новини / Очакваме ви на Национален Шкода събор 2017г.

Очакваме ви на Национален Шкода събор 2017г.

Тази година, по традиция, националния събор на Шкода клуб България отново трябваше да бъде проведен на писта Дракон. Януари месец, при направа на справка за свободни дати на пистата, се разбра, че свободни уикенди са останали само през август месец. Което, предвид високите летни температури там, не ни устройва. Свободни дати има и за след края на лятото, което, обаче, е рисково и може да се окаже, че е студено или дъждовно. Алтернативни “писти” има, но те са основно къси драг отсечки или такива с неподходяща настилка. С оглед на това екипа на Шкода клуб България взе решение да изместим тази година събора на друго място. След доста пропътувани километри из България за оглед и преценка на мястото се спряхме на ваканционно селище Балканъ, намиращ се в село Калайджии, обл. Велико Търново. На разположение ще имаме 6 вили – 2 големи и 4 малки, хотел, панорамна механа, двуетажен ресторант, басейн, игрища, тенис маси, фитнес уреди, велосипеди и сауна. В самия комплекс има голяма поляна, която ще може да ползваме за подреждане на коли, игри, забавления и барбекю.

Както се вижда от рекламата в интернет страницата им, датите вече са резервирани за нас, а колегите от Мазда клуба също са харесали мястото и ще проведат своя събор уикенда след нашия.

Датите за провеждане на национален събор на Шкода клуб България са 9-10-11 юни 2017г. (петък, събота и неделя). На малко по-късен етап ще ви съобщя цени и начина за направа на резервации за настаняване.

Ще имате възможност да ползвате ресторанта на комплекса, в който цените не са високи или да правите скара на открито.

Отново сме осигурили диджей, който ще води всички организирани и забавни игри, които сме ви подготвили. Ще има аниматорка, която ще осигури интересни забавления за най-малките ни гости. На разположение ще имате и велосипеди, предоставени от нашите домакини за разходки в района. Разбира се, с това програмата не се изчерпва. Ще има много изненади и предварителна програма, но за това ще пусна иформация на малко по-късен етап.

Убеден съм, че и тази година Шкода клуб България ще ви осигури един забавен, интересен и изпълнен с положителни емоции уикенд Очаквайте допълнителна информация за най-голямото Шкода събитие в България, което ежегодно организираме.

Предвид това, че всеки от вас може да има някакви изисквания към стаи, условия за нощувки и т.н., с хотела се разбрахме настаняването да става индивидуално. Може да избирате между двойна / тройна стая и апартамент. Цените са на стая, не на човек, както следва:

  • двойна стая – 50 лв
  • тройна стая – 75 лв
  • апартамент 2+1 – 80 лв
  • апартамент – 3+1 – 100 лв

Има вили към комплекса, за които писах по-горе в първия пост. Ако някой има интерес към тях, също могат да се наемат.

В цените за нощувка влиза:

  • ползване на басейн и шезлонг
  • ползване на велосипеди, външни тенис маси и градински фитнес уреди
  • излъчване на Звук и Светлина (осветяване на комплекса)
  • Wi-Fi

Резервациите може да отправяте към Елица Гавазова, 0887 551 572.

Очакваме ви!

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...