Home / Новини / Официално откриване на Шкода център Бургас

Официално откриване на Шкода център Бургас

На 9 юли бе официално открит най-новият продажбено–сервизен комплекс на Шкода по Черноморието – Шкода Център Бургас. Специално за събитието пристигнаха ръководители на търговския отдел за Източна Европа и Азия от завода-производител Skoda Auto. Специално участие на празничната вечер взеха Дони и Нети, както и неостаряващата Тони Димитрова.Шкода Център Бургас е построен върху парцел с площ от 8300 кв.м., на РЗП от 1600 кв.м. Разполага с просторен автосалон на площ от 600 кв.м., в който са изложени всички предлагани модели и модификации Шкода. Модерно оборудвания сервиз е на площ от 500 кв.м. и отговаря на изискванията на завода – производител. Комплексът разполага още с офиси на площ от 300 кв. м. и склад за резервни части – 110 кв.м.

Стойността на обекта възлиза на над 2 100 000 евро. Шкода Център Бургас отвори врати за своите клиенти още в началото на тази година. Шкода Център се намира на ул.Индустриална в Бургас, която се оформя като бизнес сектор в града с новопостроените по нея офис сгради.

Припомняме, че тази година Еуратек ООД чества 15 години успешна дейност на българския пазар. За тези петнадесет години фирмата е продала близо 20 000 нови автомобила Шкода. През миналата година с 3261 броя продадени автомобила бе на пето място по общи продажби на автомобили сред фирмите – вносители на нови автомобили в България. За поредна година Шкода Фабия бе най-продавания автомобил в България. За доброто си представяне фирма Еуратек ООД беше отличена и в докладите на ръководството на Шкода Ауто АД. След приемането на България за страна-член на Европейския съюз, в началото на тази година фирма Еуратек ООД подписа нов договор с Шкода Ауто АД , който договор се отнася за страните – членове на Европейския съюз. За първите пет месеца на тази година с продадени 1267 автомобила Шкода, фирма Еуратек ООД има 6,63 % пазарен дял от общия брой продадени нови автомобили в България.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...