Home / Superb 3 / Комбито Skoda Superb 3 побира 660 литра багаж

Комбито Skoda Superb 3 побира 660 литра багаж

Skoda разсекрети комбито Superb, което е проектирано на базата на лифтбека. Премиерата на автомобила ще се състои по време на автомобилното изложение във Франкфурт, което ще отвори през септември тази година. В продажба новият автомобил трябва да се очаква веднага след официалното откриване.Комбито е получило увеличен клиренс и пластмасова защита на коросерията. Той също е снабден с променени джанти, нови брони и основа на шасито от неръждаема стомана. Обемът на багажника е увеличен до рекордните 660 литра (27 литра повече от предходното поколение на модела). Със сгънати задни седалки багажното пространство нараства до 1950 литра.

Техническите характеристики на модела се пазят в тайна. Най-вероятно ще получи система за задвижване на всички колела и наследява някои функции от Volkswagen Passat Alltrack. Така например, водачите ще имат на разположение система за електронна симулация на заключване на диференциала XDS +, която помага при преминаването на остри завои. В двигателната гама влизат бензинови и дизелови мотори с мощност от 120 до 280 конски сили.

Известно е, че през март компанията Skoda започна серийното производство на новото поколение на флагманския лифтбек Superb. Сглобяването на автомобила се осъществява в град Квасини (Чехия). В Европа продажбите на модела ще започнат това лято.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...