Home / Superb 3 / Започна серийното производство на комбито Skoda Superb 3

Започна серийното производство на комбито Skoda Superb 3

Компанията Skoda започна серийното производство на модела Superb с каросерия комби. Сглобяването на автомобила се извърша в завода в Квасини (Чехия). Първият автомобил, който слезе от поточната линия е с цвят Лунно бяло (Moon White), оборудван е с 2,0-литров дизелов агрегат. В Европа продажбите на модела ще започнат през септември 2015. Цените на автомобила ще бъдат обявени по-късно.Комбито е построено на платформата MQB. Автомобилът е получил увеличен клиренс и пластмасова защита на каросерията. Моделът е снабден с други джанти, нови брони и защита от неръждаема стомана отдолу.

Обемът на багажника е увеличен до рекордните 660 литра (27 литра повече от предходното поколение на модела). Със сгънати задни седалки багажното пространство нараства до 1950 литра.

Известно е, че през март, компанията Skoda започна серийното производство на новото поколение на флагмана лифтбек. Сглобяването се осъществява в завода в град Квасини (Чехия). На вътрешния пазар новият автомобил ще се появи през септември и октомври 2015 г.

източник: ams.bg

x

Check Also

Skoda Karoq е кросоувърът на 2018 година в България!

На 18 януари на официална церемония в Ринг Мол София, SUV моделът ...